Cristina Șișcanu, despre infidelitate în relația cu Mădălin Ionescu. Ce răspuns categoric a dat vedeta

Cristina Șișcanu, despre infidelitate în relația cu Mădălin Ionescu. Ce răspuns categoric a dat vedeta
Cristina Siscanu, despre infidelitate in relatia cu Madalin Ionescu. Ce raspuns categoric a dat vedeta

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai apreciate și solide cupluri din showbizul românesc. Cele două vedete s-au căsătorit în 2011 și au o fetiță împreună. Deși au trecut prin multe obstacole, de-a lungul timpului, au reușit să le depășească cu brio. Recent, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a vorbit despre infidelitate.

Ce ar face Cristina Șișcanu dacă ar afla că a fost înșelată

Cristina Șișcanu este una dintre cele mai active vedete în mediul online. Șatena și-a creat o comunitate de fani fideli, admiratori pe care-i ține la curent cu activitățile sale de zi cu zi. Recent, vedeta a ținut o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, acolo unde a vorbit despre infidelitate.

Cristina Șișcanu le-a dat un răspuns tranșant fanilor care au întrebat-o dacă ar putea ierta un posibil amantlâc din partea partenerului ei de viață. Vedeta susține că nu ar putea trece peste o asemenea trădare, dacă o altă femeie ar interveni în căsnicia sa.

„Asta este o întrebare care mi s-a mai adresat. E greu să răspund la ea, pentru că relația noastră este foarte strânsă, profundă trup și suflet, nu știu ce ar însemna, un sfârșit probabil. Chiar dacă, să zicem, aș vrea să trec, nu cred că s-ar mai putea.

S-ar răsfrânge clar asupra noastră și nu s-ar mai putea merge mai departe. Aproape 12 ani de când suntem împreună și am trăit relația asta până acum așa, la nivel maxim spre ideal”, a mărturisit Cristina Șișcanu pe Instagram.

Cum a fost cerută în căsătorie Cristina Șișcanu de Mădălin Ionescu

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu formează un cuplu de mai bine de o decadă, 2011 fiind anul în care au decis să meargă, de braț, în fața altarului pentru a-și jura iubire eternă. Cei doi au o relație extrem de strânsă și sunt fericiți împreună.

Celebra jurnalistă a mărturisit că a fost cerută în căsătorie într-un mod neconvențional. Iubitul ei o aștepta gol, în dormitor, cu flori și inelul care a făcut-o să accepte propunerea pe loc.

„Ieșisem de la duș și aveam doar prosop pe cap. Mădălin era gol în dormitor și mă aștepta. A avut și flori și inelul de logodnă. A avut totul, dar nu a apucat să își pună costumul. Am râs datorită sau din cauza ținutelor lipsă. Am spus „da”, după care a urmat o noapte de amor”, a povestit Cristina Șișcanu.