Cristina Șișcanu, de nerecunoscut! Medicii din spitale nu au așa ceva, dar ea s-a camauflat total

Cristina Şişcanu a ieşit la cumpărături echipată

Noua concurentă care întregește podiumul celebrităților înscrise la „Bravo, ai stil! Celebrities”, Cristina Șișcanu, nu se pricepe doar la asortarea pieselor vestimentare. După șapte zile de autoizolare alături de familie, vedeta a ieșit la cumopărături „camuflată” într-un costum ce le lipsește până și medicilor din linia întâi în lupta împotriva noului coronavirus.

Cristina Șișcanu, greu de recunoscut

Soţia lui Mădălin Ionescu a mers la cumpărături îmbrăcată în combinezon, purtând mască de protecție și mănuși. Spre dezamăgirea ei, modul în care vedeta a ales să îşi protejeze familia a fost contestat de unii.

„Aşa de ciudat gândiţi unii dintre voi? Nu mai există nicio criza de echipamente de protecţie pentru cadrele medicale. S-a rezolvat. Probabil mai durează procesul de producţie. În plus, dacă aţi face toţi ca mine (să ieşiţi o data la şapte zile din casa şi echipaţi aşa), am scăpa de pandemie mult mai repede! Un astfel de echipament nu este scump şi este disponibil. De ce aruncaţi cu pietre? Eu militez pentru a proteja şi a ne proteja! Cu ce am greşit?”, întreabă vedeta vizibil iritată pe pagina sa de socializare.

Camuflată total la cumpărături

În aceeași postare, Cristina Șișcanu vorbește și despre „efectul de turmă” care, potrivit vedetei, îmbolnăveşte societatea, și a asigurat că data viitoare când va ieși din casă își va întregi „ținuta” cu o pereche de botoși, în ciuda gurilor rele.

Cristina Șișcanu, „camuflată total’’ la cumpărături
Cristina Șișcanu, „camuflată total’’ la cumpărături

„Mi-am dat jos combinezonul, mănuşile, masca şi le-am aruncat (data viitoare îmi iau şi botoşi) şi sunt liniştită că mi-am luat toate măsurile de siguranţă să mă protejez şi să îi protejez pe copiii şi pe părinţii mei care stau cu noi. Şi nici nu fac risipă de echipamente pentru că ies din casă de 4 ori pe lună. Deci? 4 măşti, 4 combinezoane de unica folosinţă, 4 perechi de mănuşi, 4 perechi de botoşi pe lună! De ce să mă supun riscului pentru că un cretin care se amuza pe seama situaţiei în care ne aflam să vină şi sa îmi strănute pe haine (aşa cum mi s-a întâmplat mie şi soţului meu)’’, a mai scris soția lui Mădălin Ionescu pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI