28 apr. 2024 | 17:58

Cristina Șișcanu a clacat chiar la petrecerea de ziua fiicei sale. A început să plângă. „Am crezut că va fi mai uşor”

Monden
Cristina Șișcanu a clacat chiar la petrecerea de ziua fiicei sale. A început să plângă.
Cristina Șișcanu, momente dificile înainte de petrecerea fiicei sale

Este zi de sărbătoare pentru Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu. Chiar astăzi au sărbătorit ziua fiicei lor, care mâine împlinește frumoasa vârstă de 7 ani. Cu toate acestea, evenimentul i-a adus aminte Cristinei de trecut și de momentele care nu vor mai fi niciodată la fel.

Cristina Șișcanu, în lacrimi de ziua fiicei sale

Astăzi a avut loc petrecerea Petrei, fiica Cristinei și a lui Mădălin Ionescu. Fetița va împlini mâine 7 ani, dar fericita mamă a clacat pentru un moment. Și-a adus aminte de clipele frumoase din trecut și de oamenii care, din păcate, nu mai sunt printre noi.

Cristina recunoaște că a avut o perioadă foarte încărcată, lucru care a ținut-o oarecum pe linia de plutire, însă îi este foarte greu să nu cadă din punct de vedere emoțional.

„Mă gândesc că tata nu e. Este așa de greu, și cu cât trece timpul este și mai greu. Credeam că o să fie mai ok și o să gestionez mai bine. Am încercat să mă iau cu foarte multe lucruri pe care le avem de făcut, și profesionale, și toate responsabilitățile legate de casă, de familie.

Acum, când mă gândesc că din peisaj el lipsește, și mă gândesc la ambii bunici care nu sunt cu noi și așa de tare mi-ar fi plăcut să fie… și tot încerc să mă liniștesc și să mă gândesc că el, oricum în ultimul an a avut calitatea vieții foarte, foarte proastă. Și cumva i s-a curmat un chin.

Acum asta nu mă ajută să-mi înfrâng dorul față de el și faptul că el nu e și că nu mai există în viața Petrei. Și-mi dau seama că niciodată nu o să mai fie ca înainte”, a mărturisit Cristina Șișcanu, pe Facebook.

Motivul pentru care Cristina Șișcanu a clacat de ziua Petrei

Motivul pentru care Cristina Șișcanu a clacat de ziua Petrei

Motivul pentru care Cristina Șișcanu l-a amenințat pe Mădălin Ionescu cu divorțul

Cristina și Mădălin trăiesc o adevărată poveste de dragoste și au o relație de invidiat. Prezentatoarea TV a povestit motivul pentru care l-a amenințat pe soțul ei cu divorțul. Nu este vorba despre infidelitate sau bani.

„Împărtășesc un lucru. Într-adevăr am avut discuții despre divorț și o să vă împărtășesc care a fost motivul care a dus la o discuție de genul acesta la noi în cuplu.

E un subiect așa, mai delicat, dar eu sunt transparentă și vă împărtășesc lucruri din viața noastră. La un moment dat, Mădălin voia să scoată această salcie, superba asta.

De ce? Pentru că aici unde vedeți că este iarbă, erau pavele și salcia are rădăcini foarte ramificate, foarte puternice și care se împrăștie pe o suprafață foarte mare”, a spus Cristina Șișcanu.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Actorul legendar care a fost căsătorit cu cinci femei, dar a fost îndrăgostit toată viața de un bărbat
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Pensia lui Isărescu s-a dublat. Venitul guvernatorului BNR, uriaș
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Decizie pentru toți cei care au BULETIN DE IDENTITATE. Schimbarea anunțată astăzi, 11 MAI
Capital.ro
Horoscop 13-19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Peştii au fericire şi succes, Berbecii renasc şi au dorinţă de libertate
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Modificări la Codul Civil. PENSIE mai mare pentru acești angajați
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro