Cristina Rus, implicată într-un accident rutier. Cum se simte fosta cântăreaţă: „O sperietură” EXCLUSIV

Cristina Rus, implicată într-un accident rutier. Cum se simte fosta cântăreaţă: „O sperietură” EXCLUSIV
Cristina Rus a fost implicată într-un accident rutier.

Cristina Rus a fost implicată într-un accident rutier! Celebra cântăreață și-a îngrijorat toți fanii cu ultimele vești. Cei care o iubesc pe artistă au rămas fără reacție când au auzit de cele petrecute recent. Îngrădita solistă a trecut prin clipe teribile miercuri, 17 august. Pompierii și polițiștii s-au deplasat imediat la fașa locului. Totul s-a petrecut în zona Pieței Buzești, lângă Gara de Nord. Mașina vedetei a fost avariată. Cum se simte aceasta cum? Blondina a oferit o mărturie în exclusivitate pentru playtech.ro.

Cristina Rus, implicată într-un accident rutier: ce a pățit vedeta?

Cristina Rus a suferit un accident de mașină în zona Pieței Buzești, lângă Gara de Nord. Mașina solistei se află în afara oricărui pericol. Din păcate, blondina s-a ales cu o sperietură teribilă. Un echipaj de poliție și unul de Ambulanți au sosit cât s-a putut de repede la fața locului.

Privitorii s-au strâns imediat în jur pentru a observa ce s-a întâmplat. Mai exact, cântăreața se afla pe linia de tramvai. Ea ar fi dorit să facă stânga atunci când a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Întregul trafic a fost dat peste cap și a fost îngreunat în urma impactului.

S-au format cozi de mașini în zona menționată. Artista se afla singură în vehicul în momentul producerii incidentului. Vedeta a susținut că se simte bine și că nu a pățit nimic. Din păcate, a tras o sperietură mare. Cristina Rus deține un autoturism decapotabil marca Mercedes în valoare totală de 150.000. Vehiculul a fost avariat în urma incidentului de miercuri.

,,A fost doar o sperietură…”

,,Eu sunt ok, nu am pățit nimic. A fost doar o sperietură”, a mărturisit artista în exclusivitate pentru playtech.ro.

Cristina Rus s-a retras din viața publică și a ales să aibă grijă de familia sa departe de ochii curioșilor. Ea a păstrat secret și faptul că este însărcinată pentru a treia oară chiar până în luna a șaptea, moment în care a fost dată de gol. Ea a devenit la fel de discretă și în cazul evenimentelor mondene.

Vedeta a renunțat să mai participe la diverse adunări cu alte nume cunoscute sau să frecventeze locuri unde s-ar putea întâlni cu foști colegi de breaslă.

Cristina Rus a cunoscut succesul în anii ’90, atunci când forma trupa Blondy alături de Andreea Bănică. Artista s-a căsătorit în anul 2009 cu milionarul Dragoș Bîlteanu, bărbat cu care are trei copii. Fanii așteaptă și acum ca cea din urmă să revină în fața camerelor de luat vederi.