Cristina Pucean, dansatoarea maneliștilor, i-a înnebunit cu trupul ei pe jurații Românii au Talent. Imaginile fabuloase

de: Ana Chivu
28 02. 2020

Cristina Pucean a făcut ravagi pe scena de la Românii au Talent. Dansatoarea maneliștilor a fost apariția cea mai neașteptată a ediției de azi, 28 februarie. Tânăra a surprins cu felul în care și-a început numărul.

Cristina Pucean, dansatoarea maneliștilor, la Românii au Talent

Cristina Pucean și-a încercat norocul la Românii au Talent. Deși mulți nu se așteptau să o regăsească pe scena talentelor, blondina a făcut tot ce a putut și și-a câștigat locul în etapa următoare. Aceasta a trecut peste toate barierele, peste preconcepții și semne de întrebare și și-a făcut loc mai departe în competiție. Aceasta are doar 24 de ani, dar se poate mândri cu o experiență de 10 ani în dans.

Mereu cu mama sa alături, la evenimente sau videoclipuri, reușește să-și mențină drumul curat într-o lume mai puțin plăcută pentru fetele tinere și nu numai. Din păcate, aceasta a avut parte de un eveniment tragic – nepotul ei a murit. Casa tinerei a luat foc în întregime în luna septembrie a anului trecut.

Cristina Pucean, apariția surpriză de la Românii au Talent

„Toată lume am-a mințit că e bine”

„Eu nu am dansat până de curând, după ce nepotul meu a murit m-am lăsat o perioadă. Vineri, pe 13 septembrie, am plecat în turneu în Germania. Nepoțelul meu m-a ajutat la bagaj, mi-a spus pa, a zâmbit ca și cum ar face-o pentru ultima oară, iar apoi s-a întâmplat tragedia. Primul apel primit a fost de la cumnata mea. Îmi pare rău că am luat-o pe mama cu mine și că am plecat. Tot nu cred că a murit, cred că e aici. Mi s-a spus prima oară că a luat casa foc, mi-au spus la telefon că cel mic era în casă, apoi eu am început să sun pe rând toți prietenii apropiați. Nimeni nu mi-a spus de el că nu e bine, mi s-a spus că e stabilizat. Până am să ajung acasă am știut că e bine, când am ajuns am făcut un șoc. A fost un chin drumul, nu mai aveam pe cine să sun. Toată lumea m-a mințit că trăiește, ca să nu pățim noi ceva pe drum”
Cristina Pucean