14 sept. 2023 | 20:37

Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au împăcat? Ce a declarat influencerița, după ce cei doi au fost surprinși sărutându-se în club

Monden
Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au împăcat? Ce a declarat influencerița, după ce cei doi au fost surprinși sărutându-se în club
Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au împăcat? Ce a declarat influencerița, după ce cei doi au fost surprinși sărutându-se în club

Cristina Ich și Alex Pițurcă au format unul dintre cele mai controversate cupluri din România. S-au iubit nebunește, au trăit o poveste de dragoste agitată, dar frumoasă, însă au ajuns la final de drum. Au fost surprinși, însă, în timp ce se sărutau cu patimă în club, dar abia acum au clarificat situația.

Cristina Ich, adevărul despre Alex Pițurcă

Cristina Ich și Alex Pițurcă, fiul lui Victor Pițurcă, au pus capăt relației lor, dezamăgind așteptările tuturor. Chiar dacă au avut o poveste de dragoste frumoasă și au un copil minunat, pe nume Noah cei doi au decis să meargă pe căi separate.

Totuși, au reușit să păstreze o relație frumoasă de dragul celui mic. Cristina Ich a oferit detalii despre situație, după ce au fost surprinși sărutându-se, subliniind că rămân apropiați pentru binele copilului lor.

Cei doi au fost surprinși în ipostaze intime, la care nimeni nu se aștepta. Chiar dacă sunt despărțiți, se sărută când se întâlnesc și spun că este ceva normal pentru doi oameni care au un copil și s-au iubit cândva.

„Da, într-adevăr, am avut norocul să păstrăm o relație normală și firească, și pot să spun că am fost și suntem prieteni buni. Și când spun asta, nu mă refer la genul de prietenie în care împărțim bilete la cinema sau rețete de prăjituri.

Când am hotărât să ne despărțim, a fost o decizie discutată și asumată ca fiind cea mai bună pentru amândoi. Nu a fost o despărțire în stilul «film dramatic», ci mai degrabă am trecut la capitolul „continuăm ca prieteni”. Am înțeles că suntem în același echipaj când vine vorba de Noah”, a spus Cristina Ich pentru UNICA.ro.

Cristina Ich, totul despre despărțire

Cristina Ich a mărturisit că nu se pot urî, având în vedere că s-au iubit și îi leagă ceva de preț- un copil. Au avut parte de o despărțire de comun acord, fără scandal, stabilind că vor avea mare grijă de cel mic.

Colaborează perfect de dragul lui Noah și sunt foarte apropiați. Cristina Ich a vorbit deschis despre relația cu fostul iubit și nu a exclus faptul că s-ar putea împăca. Până atunci, se concentrează pe creșterea celui mic.

Vezi ș: Secretul relației dintre Cristina ICH și Alex Pițurcă. Ce s-a întâmplat încă de când s-au cunoscut

„Noi suntem echipa lui Noah, nu doar doi oameni care s-au intersectat pentru o perioadă. Nu ne-am despărțit în termeni urâți, nu am avut ceva de împărțit, ci mai degrabă am fost dedicați să fim părinții lui și să facem tot ce putem pentru el.

Așa că, să facem o comparație în stilul lui Noah: suntem ca două personaje dintr-un film de acțiune, cooperăm pentru a proteja interesul nostru comun, care este fericirea lui. În esență, suntem parteneri în misiunea de a-l crește pe Noah fericit și echilibrat”, a mai spus Cristina Ich.

Cum au ajuns să facă un copil

Relației Cristinei Ich și Alex Pițurcă a evoluat rapid. Cei doi s-au cunoscut, s-au plăcut și la scurt timp au devenit părinți. Copilul i-a maturizat și i-a schimbat, dar nu i-a ținut împreună.

Te-ar putea interesa și: Ce a putut spune Cristina ICH despre Victor Pițurcă, socrul ei. Nu l-a menajat deloc

Vedeta consideră că ei s-au apropiat atât de repede pentru că s-au lăsat înșelați de aparențe. Dacă s-ar fi cunoscut cu adevărat, vedeta crede că nu ar fi făcut pași importanți atât de repede.

„Dragoste d-aia nebunească! Și eu de el, și el de mine! Cât poți să cunoști un om în trei luni? Nu-l cunoști în 20 de ani! Dar dacă ajungeam să-l cunosc nu aș mai fi ajuns să-l fac pe Noah. Dacă și el mă cunoștea pe mine era pa, la revedere!

La fel și eu dacă îl cunoșteam pe el, pa, la revedere!”, a mărturisit Cristina Ich în podcastul „Vin de-o poveste”, în octombrie anul trecut.

Parteneri
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului
Redactia.ro
Legendele locurilor bântuite din Constanţa. Ce fenomene inexplicabile au avut loc la malul mării
Click.ro
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că „e groaznic”: „Nu ne așteptam”
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
Toți românii vor fi verificați. Ce documente trebuie să ai la tine din 31 martie
Capital.ro
A fost descifrat un papirus fabulos! Textul care ar putea rezolva unul dintre cele mai mari mistere ale Greciei Antice
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
PENSIILE vor fi DUBLATE. 150.000 de ROMÂNI vor BENEFICIA
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
CRBL, primul interviu după divorț. Alături de cine va petrece Paștele anul acesta: „Să nu exagerăm”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro