Cristina Ich, probleme grave la naștere. ”Nu sunt bine. Câtă suferință!” Ce i s-a întâmplat

Cristina Ich, probleme grave la naștere. ”Nu sunt bine. Câtă suferință!” Ce i s-a întâmplat
Cristina Ich, probleme grave la naștere

Cristina Ich l-a făcut pentru prima oară tată pe Alexandru Pițurcă, vineri, 25 octombrie. Ea a născut un băiat perfectă sănătos pe care îl cheamă Noah Alexandru. Deși cei doi trăiesc cele mai frumoase momente din viața lor, iar vedeta simte pe pielea ei ce înseamnă cu adevărat să fii ”mamă”, a povestit că, în ciuda emoțiilor pe care le simte acum, are parte de complicații după naștere.

Cristina Ich, probleme grave la naștere

Cristina Ich a adus pe lume, vineri, 25 octombrie, un băiat pe care îl cheamă Noah Alexandru. Evenimentul a avut loc la clinica Regina Maria, din București. Tatăl, Alexandru Pițurcă, și Cristina trăiesc cele mai frumoase momente din viața lor, dar care, când și când, sunt presărate cu griji și dureri.

Înainte de a naște, șatena și-a anunțat fanii că va lua o pauză de pe rețelele sociale, lucru care s-a și întâmplat, până azi dimineață, când a făcut o postare pe Instagram, unde și-a spus oful și durerea. Băiețelul este foarte bine, dar Cristina acuză probleme de sănătate. Vedeta este optimistă că recuperarea ei se va termina cu bine.

”Bebelușul este perfect, eu nu sunt bine. Câtă suferință!”

„O să revin, eu nu sunt bine, dar bebeluşul este perfect şi este exact cum mi-am imaginat! O adevărată provocare recuperarea mea, dar eu sunt Ich şi ştiu că voi fi bine. Câtă suferinţă poate zace într-o mamă, acum înţeleg cuvântul „mamă” în adevăratul sens al cuvântului”, a scris Cristina Ich pe Instagram.

În vârstă de 32 de ani, vedeta a trecut prin diferite transformări aferente unei sarcini, care i-au schimbă starea de la o clipă la alta. Un moment marcat de astfel de oscilații de comportament s-a petrecut și la ultima vizită la spital, unde bruneta a mers pentru o serie de analize și a izbucnit în plâns, fiind panicată că va deveni mamă.

Cristina Ich, probleme grave la naștere. ”Nu sunt bine. Câtă suferință!” Ce i s-a întâmplat
Mesajele postate de Cristina Ich

„Mi-am luat analizele, glicemie provocată, trei ore trebuie să stau. Ce plictiseală. Eu nu o să mai fiu copilul lui mama, eu vreau să fiu copil. Nu mai eşti copil când ai copil. Nu vreau să cresc niciodată, vreau să am cinci ani jumătate. Mamă, dacă mă vezi, ce fac eu cu un copil? Că eu sunt un copil. Ce tragedie, ce mă fac eu cu un copil? Dacă nu o să ştiu să am grijă de el? Dacă nu o să fiu o mamă bună? M-a afectat analiza asta de glicemie”, povestea pe Instagram Cristina Ich.