Cristina Ich, mărturisiri incredibile. A recunoscut că a fost înșelată. ”Toți bărbații din viața mea, fără excepție”

de: Bișinicu Andreea
31 03. 2022

Cristina Ich este una dintre cele mai frumoase și populare influencerițe din România, având o relație extrem de apropiată cu a ei comunitate de fani din mediul online. Iubita lui Alex Pițurcă vorbește deschis cu urmăritorii ei de pe Instagram, cărora le răspunde și la cele mai indiscrete întrebări. Cum a recunoscut vedeta că a fost trădată în iubire.

Cristina Ich a recunoscut că a fost înșelată

Cristina Ich și-a surprins fanii de pe Instagram, vorbindu-le despre un subiect extrem de sensibil pentru orice femeie. Angelina Jolie de România a mărturisit că a fost tradusă în amor și a trecut foarte greu peste dezamăgirile din dragoste, înainte de a-l cunoaște pe Alex Pițurcă, tatăl copilului ei.

Influencerița a recunoscut că a fost înșelată, iar declarațiile ai au devenit virale în mediul online. Spre surprinderea internauților, Cristina Ich susține că a fost victima infidelităților nu o dată, ci de mai multe ori.

Mai mult de atât, frumoasa șatenă a mărturisit că și ea, la rândul ei, nu le-a fost loială unora dintre foștii parteneri și a fost nevoită să caute afecțiune și înțelegere înafara relațiilor sale sentimentale.

„Am fost înșelată și am înșelat la rându-mi. În viață ești liber să faci ce vrei, nu suntem proprietatea nimănui și este alegerea ta dacă să rămâi în relație sau nu, cine acceptă să rămână lângă tine sau nu.

M-aș bucura să văd relații deschise și la noi, sincer, dar cu mentalitatea asta arhaică, greu de pus în practică, teoria o știm.

Nimeni nu are relația perfectă, nimeni! Pe mine m-au înșelat toți bărbații din viața mea, fără excepție și pe bună dreptate.”, a spus Cristina Ich pe Instagram.

De ce nu vrea Cristina Ich să se căsătorească

De câțiva ani, Cristina Ich trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Alex, fiul lui Victor Pițurcă. Cei doi au împreună un băiețel care le umple sufletele de bucurie.

Deși au exista numeroase zvonuri privind o posibilă despărțire între cei doi, Alex Pițurcă a scris pe Instagram, acum ceva timp, că nu are de gând să se separe de iubita lui.

Cristina Ich a povestit demult cum s-au cunoscut ea și tatăl copilului ei, spunând că a fost dragoste la prima vedere. Deși se iubesc precum doi adolescenți și sunt o adevărată familie, influencerița a dezvăluit motivul pentru care nu vrea să se mărite.

„Ne-a făcut cunoștință un prieten bun de-al meu, Cătălin. M-am îndrăgostit pe loc de el. A fost oribil. Și mama a observat, eram schimbată.

A fost dragoste la prima vedere. Și copilul tot așa l-am făcut, dintr-o dragoste nebunească. După 3 luni l-am anunțat pe Whatsapp că sunt însărcinată. L-a bușit râsul.

M-a enervat enorm reacția lui. E haos între noi. Ne certăm din orice. El e Scorpion din ăla, al dracului, uită foarte greu. Mi-a plăcut că era frumos, înalt. Eu vreau să cred că am ales bine.

E diferență de 7 ani între noi. Îmi place foarte mult să trăiesc în concubinaj. De ce nu mă căsătoresc? Pentru că femeile, după ce se căsătoresc, o iau razna.”, a dezvăluit Cristina Ich, acum ceva vreme.