Cristina Demetrescu, despre ce i se va întâmpla lui Putin în ianuarie. Horoscopul începutului de an aduce veşti rele pentru liderul rus

Cristina Demetrescu, despre ce i se va întâmpla lui Putin în ianuarie. Horoscopul începutului de an aduce veşti rele pentru liderul rus
Cristina Demetrescu, despre ce i se va întâmpla lui Putin în ianuarie

Anul 2022 a stat sub semnul războiului din Ucraina. Celebrul astrolog Cristina Demetrescu a dezvăluit ce ar putea să i se întâmple lui Vladimir Putin în luna ianuarie. Potrivit acesteia, horoscopul începutului de an aduce vești rele pentru liderul de la Kremlin.

Cristina Demetrescu, despre soarta lui Putin în 2023

Pe măsură ce ne apropiem de finalul anului 2022, astrologii dezvăluie ce planuri au astrele pentru noi în 2023. Cristina Demetrescu a făcut noi predicții despre soarta războiului din Ucraina, evenimentul ce a marcat ultimele 12 luni și a schimbat ideea de „normalitate” în Europa.

Potrivit acesteia, Rusia nu se va întoarce la masa negocierilor, însă anul 2023 ar putea aduce schimbarea regimului de la Moscova și încheierea conflictului militar.

„Lui Putin nu i-a ieșit nimic din ce a calculat. Și nu îndrăznește nimeni să-l contrazică. Toată lumea cântă cum vrea el. Sunt niște oameni care vor răsufla odată cu plecarea lui.

Evenimentele se termină mult mai greu în contextul energiilor uraniene. Spre deosebire de anul acesta în care a mers foarte greu, foarte dilatat, anul viitor grăbește foarte mult lucrurile”, a explicat astrologul, la Realitatea Plus.

„Este un fel de mântuire care va veni cu sacrificii”

Astrologul a explicat că, odată cu intrarea lui Saturn în Pești, se va încheia „o etapă grea a omenirii”, iar luna ianuarie a anului viitor ar putea marca începutul finalului pentru regimul de la Moscova și Vladimir Putin. „Revenind la Putin, ceea ce face el nu este bine și atunci urmează căderea de pe sârmă. Este posibilă oricând”.

„Vom depăși criza și evenimentele se vor derula mult mai repede, nu ca pandemia care a durat foarte mult. Probabil că anul viitor va veni cu o închidere. Intrarea lui Saturn în Pești nu aduce elemente ca pandemie sau ce am mai avut, este un fel de mântuire care va veni cu sacrificii, ne pune în situația să fim mai buni și are rolul să închidă o etapă grea a omenirii.

Planetele se desfac în jurul datei de 31 decembrie. Aspectele imprevizibile se termină.

Revenind la Putin, ceea ce face el nu este bine și atunci urmează căderea de pe sârmă. Este posibilă oricând. Este zodia Balanță, este un om puternic la bază. Sunt oameni cu capacitate de hipnoză, de frică, de prostire a celor din jur”, a mai spus Cristina Demetrescu.

Urmăriți Playtech.ro și pe