Cristina Ciobănașu, surpriză uriașă pentru Vlad Gherman, chiar de ziua lui. A anunțat pe toată lumea

Cristina Ciobănașu, surpriză uriașă pentru Vlad Gherman, chiar de ziua lui

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, ajunși celebri prin filmul ”Pariu cu viața”, formează unul dintre cele mai solide și apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. Ea l-a cunoscut când el avea 17 ani, iar de atunci a trecut un deceniu de iubire. Ieri a fost ziua lui, așa că a venit și o surpriză uriașă.

Cristina Ciobănașu, surpriză uriașă pentru Vlad Gherman, chiar de ziua lui

Cristina Ciobănașu (23 de ani) a apărut prima dată pe sticlă în 2008, când a participat la ”Dansez pentru tine”. Alex Velea și Cristina Stoicescu au dansat pentru visul ei, acela de a studia la o școală de muzică din București și de a-și ajuta familia, greu încercată din punct de vedere financiar. Deși au ieșit primii din competiție, povestea ei abia acum începea.

Producătoarea Ruxandra Ion, supranumită ”mama telenovelei românești”, a remarcat-o în cadrul concursului, apoi a invitat-o la o discuție în biroul său. A urmat mutarea Cristinei în casa cunoscutei producătoare, devenind membru în familia acesteia. A urma și dragostea. Cristina și-a început relația cu actorul Vlad Gherman pe 18 martie 2012, iar din 2014 sunt logodiți. Au anunțat că nu intenționează să facă nunta prea curând.

Cristina Ciobănașu, surpriză uriașă pentru Vlad Gherman, chiar de ziua lui. A anunțat pe toată lumea
Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman în serialul Sacrificiul

A trecut un deceniu de iubire și, cu toate acestea, cei doi încă se surprind unul pe celălalt. De exemplu, duminică, Vlad a împlinit 27 de ani, prilej prin care a fost încă o dată răsfățat de iubita sa. Actorul a primit un tort delicios, alături de tradiționalul ”La mulți ani”, cântat chiar de Cristina. Tânărul a mai fost întâmpinat și de un mesaj emoționant.

„A trecut un deceniu de atunci. Te iubesc sincer!”

„Astăzi este despre el! Îl cunosc de când avea 17 ani? A trecut un deceniu de atunci și în acești 10 ani am petrecut clipe de neuitat alături de el ❤️ Te iubesc sincer, pui! ?”, este mesajul Cristinei pentru Vlad.

Nu a fost tot, căci petrecerea a continuat la restaurant, unde cei doi îndrăgostiți au mâncat sushi, mâncarea lor preferată, și s-au bucurat unul de celălalt. De altfel, au fost mai multe momente emoționante pe care cuplul le-a împărtășit cu fanii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI