27 nov. 2023 | 15:16

Cristina Ciobănașu, din nou la Antena 1! Surpriza anunțată după o pauză de un an

Monden
Cristina Ciobănașu, din nou la Antena 1! Surpriza anunțată după o pauză de un an
Cristina Ciobănașu, din nou la Antena 1! Surpriza anunțată după o pauză de un an

Cristina Ciobănașu revine la Antena 1, după un an în care a lipsit de la postul TV unde se bucură de mare succes. Actrița a pregătit surprize mari pentru fanii ei, în fața cărora va veni sub un rol extrem de interesant, la care nu se aștepta nimeni. Anunț

Cristina Ciobănașu apare în serialul Lia, soția soțului meu

Cristina Ciobănașu este una dintre cele mai îndrăgite actrițe, care se bucură de un succes formidabil. Este foarte iubită de toți oamenii și a interpretat roluri importante în toate producțiile în care a apărut. Vedeta a anunțat acum o revenire în forță, la care nimeni nu se aștepta.

Din 30 noiembrie, universul serialului „Lia – Soţia soţului meu” se îmbogățește cu un personaj complet nou, ce aduce o notă inedită în poveștile care captivează milioane de telespectatori în fiecare joi, de la 20:30. Cristina Ciobănaşu va da viață personajului Anastasia (Sia), o tânără care apare brusc în existența lui Nae (Marian Râlea), și, implicit, în cea a lui Petru (Ştefan Floroaica).

Anastasia este o personalitate nonconformistă, trecută prin greutăți marcante în viață, ce posedă o forță interioară remarcabilă și refuză categoric să-și modifice identitatea. Legătura misterioasă pe care o are cu familia Vornicu devine un punct de interes, iar doar Nae (Marian Râlea) pare să dețină cheile pentru a dezvălui enigma.

Deși i se oferă oportunitatea de a-și îmbunătăți viața, Anastasia optează să rămână singură, așa cum a fost obișnuită, iar singura persoană capabilă să o influențeze este Petru (Ştefan Floroaica). Povestea ei este una de-a dreptul specială, care îi va impresiona pe fani.

Actrița, încântată de rolul primit

Cristina Ciobănaşu, cunoscută din seriale precum „Pariu cu viaţa” (Pro TV), „Iubire şi onoare” (Acasă TV) şi „Fructul oprit”, apare din nou pe micile ecrane. Este un rol special, în care are mare încredere și spune că a reușit să îi ofere o altă perspectivă asupra actoriei și să o scoată din zona de confort.

Vezi și: Ce spune Cristina Ciobănașu despre Vlad Gherman, la doi ani de la despărţire. Actriţa nu s-a ferit de cuvinte: „Am crescut împreună” VIDEO EXCLUSIV

Actrița este foarte mândră de faptul că a avut ocazia să dea peste o asemenea șansă, spunând că are mult mai multă încredere în ea de când a ajuns pe platoul de filmare. Cristina Ciobănașu spune că pauza i-a prins bine, dar acum a revenit cu forțe proaspete, primind ocazia să se reorganizeze și să își schimbe prioritățile.

„Sia este o tânără puternică, ambiţioasă, curajoasă şi neînfricată. Nu permite nimănui să o calce în picioare şi spune verde în faţă ceea ce gândeşte. A fost nevoită, de-a lungul vieţii, să se descurce în orice situaţie şi să îşi ceară singură drepturile.

Sia este un personaj care mă scoate din zona de confort, care mă ţine în priză şi care nu îmi dă voie să iau “o mică pauză”. Abia aştept să o descoperiți pentru că, în ciuda ambalajului, ea are un suflet minunat, dar rănit de toate evenimentele nefericite din viața ei.

Acest personaj mi-a readus pofta de a juca dupa o pauză de un an în care mi-am dat timp să mă resetez, să mă vindec şi să îmi reorganizez priorităţile”, dezvăluie Cristina Ciobănaşu.

Cristina Ciobănașu mărturisește că revenirea pe platou alături de fosta ei echipă îi dă mare încredere în ea și o face să se simtă apreciată pentru munca depusă. Actrița spune că i-au lipsit mult colegii care, în tot acest timp de activitate, i-au devenit o a doua familie, fără de care nu poate sta.

A refuzat să dea detalii despre personajul său, despre desfășurarea filmului, dar promite că va fi unul de excepție. Este fericită că a revenit pe micile ecrane și se bucură din plin de clipele petrecute la filmări, dar mai ales de laudele pe care le primește de la colegi.

„Reîntoarcerea în echipa alături de care am lucrat şi la celelalte proiecte din trecut mi-a amintit cât de mult contează să te simţi apreciat de primii receptori ai muncii tale. Până să ajungă la montaj şi, mai apoi, pe micile ecrane, stările pe care le trăiesc prin intermediul personajului meu sunt trecute prin filtrul echipei de filmare, al cărei feedback imediat este extrem de important.

Faptul că au fost perioade în care petreceam mai mult timp cu echipa de filmare decât cu familia a pus bazele unor relaţii frumoase, de care mă pot bucura din nou, de când am reînceput treaba. Sper să nu dau vreun spoiler, dar cred că pot spune despre Sia că îi place acţiunea şi că recurge din cand in cand chiar şi la gesturi mai puţin ortodoxe pentru a se apăra!”, mai spune actrița în comunicatul de presă.

Cristina Ciobănașu, împlinită și în plan sentimental

Cristina Ciobănașu este foarte realizată în plan profesional, unde lucrurile merg strună. Este iubită și apreciată de o mulțime de oameni, pentru talentul său și optimismul pe care le afișează ori de câte ori urcă pe scenă.

Te-ar putea interesa și: Rugămintea lui Vlad Gherman pentru Cristina Ciobănașu după ce actorul și-a refăcut viața: „Am luat-o deoparte pe Oana” VIDEO EXCLUSIV

Cristina Ciobănașu și Alexandru Mureșan, în prezent, formează un cuplu solid, unde conexiunea dintre ei este atât de profundă, încât deseori se înțeleg doar privindu-se. Aceasta sugerează că au atins un nivel în care pot anticipa și înțelege detalii fără a fi necesară comunicarea verbală.

Totuși, la începutul relației lor, lucrurile nu stăteau la fel de bine, întâmpinând dificultăți de comunicare. Relația lor a fost pusă la încercare de mai multe ori, existând inclusiv momente în care Cristina a fost aproape să pună capăt acestui parcurs.

“A insistat foarte mult ca să fim împreună, m-a scos din pepeni puțin, la începutul relației. El este foarte impulsiv ca persoană și se supăra des și din nimic, iar eu, la un moment dat, m-am enervat și i-am zis: ‘Știi ceva? Cum adică îmi faci tu mie fițele astea? Dacă nu mai vrei, eu am plecat!’, a spus actrița pentru Unica.

Esențială în evoluția relației lor a fost comunicarea. Realizând că nu dorea să o piardă și conștientizând că neînțelegerile ar fi putut afecta legătura lor fragilă la acea vreme, medicul stomatolog și-a analizat acțiunile. Și-a dat seama că greșește, și-a revizuit comportamentul și așa au ajuns să bifeze o relație de doi ani, în care au mare încredere acum.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani și cu ce se ocupă acum actorul celebru din telenovele
Click.ro
Elveția a câștigat Eurovision 2024, ediție controversată din cauza războiului din Gaza. Nemo a spart trofeul iar publicul a huiduit EBU
Digi24
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Ciorbă cu afumătură și tarhon. Rețeta delicioasă din inima Ardealului
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Trebuie să primească BANII de la stat. Lege pentru proprietarii de TERENURI din România
Capital.ro
Duminica Tomii, sărbătoarea care încheie Săptămâna Luminată. Tradiții și obiceiuri respectate în ziua de 12 mai
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Regula 30-30-30-10 a banilor. Ne mărește pensia și veniturile
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro