Cristina Ciobănașu, decizie de urgență. Nu îi mai place cum arată: ‘Am fălcuțe și gușiță’

Cristina Ciobănașu, decizie de urgență. Nu îi mai place cum arată: ‘Am fălcuțe și gușiță’
Cristina Ciobănașu, decizie de urgență.

Cristina Ciobănașu a recunoscut că a pus câteva kilograme în plus, motiv pentru care, aceasta le-a spus fanilor că s-a pus pe slăbit de urgență. De asemenea, actrița a început să facă și sport, pentru un efect mai rapid.

Cristina Ciobănașu vrea să slăbească

Cristina Ciobănașu este decisă să mai slăbească întrucât aceasta a spus că în ultima perioadă s-a cam îngrășat.

„Doamne ce fălcuțe am făcut, nu-mi place. M-am apucat de sport din această dimineață, sper să mă țină și o să încep să am mai multă grijă la alimentație, sper. Nu-mi place deloc de mine, am făcut fălcuțe, am făcut gușiță.”, a spus Cristina Ciobănașu pe Instagram.

Cristina Ciobănașu are un nou iubit

Amintim că cunoscuții actori din serialul Adela de la Antena 1, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, au format un cuplu de mai bine de nouă ani, cei doi s-au despărțit în acest an.

Actrița și-a refăcut viața și și-a găsit fericirea în brațele unui nou iubit. Fostul iubit, Vlad Gherman, a reacționat după ce a văzut fotografiile cu fosta logodnică și noul iubit, iar acesta le-a mărturisit fanilor că s-a obișnuit cu ideea.

”Știam despre relația lui Cris cu acest băiat misterios. Știam chiar de la Cris, ea a venit să îmi spună, nu a fost un moment ușor pentru nimeni, pur și simplu a fost o chestie pe care ea a simțit să o facă, am apreciat gestul pe care l-a făcut și faptul că a vrut să-mi spună lucrul ăsta”, a spus Vlad Gherman.

”Vlad a fost prima mea iubire”

După despărțirea de actorul Vlad Gherman, actrița din serialul Adela a ținut să vorbească despre relația care s-a încheiat în mod neașteptat. Ea a spus că Vlad Gherman a fost prima ei iubire și că mereu va fi prezent în sufletul ei.

„Vlad a fost prima mea iubire și așa va rămâne în sufletul meu. Este un om capabil să iubească persoana de lângă el mai mult decât pe el însuși. Am trăit o poveste de iubire ca în filme și amintirea atâtor momente frumoase n-o să ne-o ia nimeni, niciodată.

Nu putem vorbi despre un moment anume în care am simțit că despărțirea este iminentă, au fost mai multe lucruri care s-au acumulat în timp și pe care le-am discutat înainte de a lua hotărârea să mergem pe drumuri separate”, spunea Cristina Ciobănașu, acum ceva timp, pentru publicația VIVA.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI