Cristina Ciobănașu a plecat în vacanță. S-a întâlnit pentru prima oară în străinătate cu mama ei

Cristina Ciobănașu a plecat în vacanță. S-a întâlnit pentru prima oară în străinătate cu mama ei
Ce fotografii a postat

Cristina Ciobănașu a ajuns pentru prima oară în Italia, la mama ei. Femeia lucrează în străinătate de ani de zile.

Cristina Ciobănașu, revedere emoționantă cu mama ei

Actrița Cristina Ciobănașu a reușit să ajungă în vizita la mama ei, care lucrează în Italia de multă vreme. Cele două se vedeau doar când femeia venea acasă și mergea în Vorona, Botoșani.

Iată că de data aceasta, Cristina a decis să meargă până în Italia, pentru a își vizita mama. Fosta iubită a lui Vlad Gherman a dezvăluit că este prima oară când pleacă să își vadă mama în străinătate.

Chiar dacă nu au putut sta împreună decât câteva ore, cele două s-au bucurat de revedere, iar Cristina Ciobănașu a postat fotografii emoționante cu mama ei.

„Este pentru prima oară când reușesc să îi fac o vizită mamei în Italia. Amândouă am fost extrem de emoționate.

Nu știam ce să ne povestim mai repede, pe unde să ne plimbăm, cum să facă să îmi arate în doar câteva ore locul în care trăiește de atâția ani… mă întorc în Pesaro cu inima plină…

Te iubesc, mama și îți mulțumesc pentru toate eforturile pe care le-ai făcut ca să ne fie nouă bine❤️”, a fost mesajul transmis de Cristina Ciobănașu mamei sale.

Povestea impresionantă a actriței

Cristina Ciobănașu a participa la emisiunea Dansez pentru tine, de la Pro Tv.

Actrița trăia pe atunci cu bunica  și fratele ei într-o singură cameră. Alex Velea și Cristina Stoicescu au dansat pentru ea.

Și Ruxandra Ion, celebra producătoare a telenovelelor românești, a fost impresionată de povestea Cristinei.

Ea a decis să o adopte pe Cristina Ciobănașu, așa că actrița s-a mutat de la Botoșani la București și a locuit în casa producătoarei.

Ea a urmat liceul de arte Dinu Lipatti. Cristina Ciobănașu a păstrat legătura cu familia ei, semn că și acum se înțelege foarte bine cu mama ei.

Ruxandra Ion a fost cea care i-a acordat Cristinei încredere și o nouă șansă. Actrița s-a dovedit a fi un adevărat talent, așa că acum are o carieră frumoasă.

Vedeta a fost într-o relație de mai mulți ani de zile cu Vlad Gherman. Cei doi au anunțat, însă, că au decis să pună capăt poveștii lor și fiecare dintre ei au luat-o pe un nou drum.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI