Cristiano Ronaldo, revenire de vis după ce a scăpat de coronavirus. A intrat în minutul 56 şi a lovit instant

Cristiano Ronaldo, revenire de vis după ce a scăpat de coronavirus. A intrat în minutul 56 şi a lovit instant
Cristiano Ronaldo a făcut un nou meci spectaculos pentru Juventus, în returul cu Ferencvaros

Cristiano Ronaldo a revenit pe teren după ce s-a vindecat de coronavirus şi a făcut-o în stil de mare campion. A intrat în minutul 56 al partidei în care Juventus se chinuia contra celor de la Spezia. Era 1-1 la acel moment, dar campioana Italiei s-a impus în cele din urmă cu 4-1. Iar Cristiano Ronaldo a marcat o dublă, în care prima reuşită a venit la doar trei minute după intrarea pe teren. Portughezul a lipsit aproape trei săptămâni de pe gazon, iar Juve a avut mari probleme în această perioadă. Atât în Serie A, cât şi în Champions League.

Cristiano Ronaldo, dublă cu Spezia. La primul gol a driblat portarul, apoi a transformat un penalty cu o Panenka

Împotriva celor de la Spezia, Morata a reuşit să deschidă scorul, în minutul 14. Spaniolul a trimis mingea în poartă şi zece minute mai târziu, dar reuşita sa a fost anulată pentru ofsaid. Asta după ce mai avusese alte trei goluri nevalidate din acelaşi motiv, contra Barcelonei. Spezia a egalat în minutul 32, prin Pobega, iar la pauză a fost 1-1.

Cristiano Ronaldo a intrat în minutul 56, în locul lui Dybala. Iar trei minute mai târziu a profitat de o pasă pe culoar venită de la Morata. A driblat şi portarul, iar apoi a înscris pentru a o readuce pe Juventus în avantaj. Rabiot a făcut 3-1 în minutul 67, iar Ronaldo a stabilit scorul final în minutul 76, dintr-o lovitură de pedeapsă. Portughezul a transformat spectaculos de la punctul cu var, cu o Panenka.

După acest rezultat, Juventus urcă pe locul trei în campionat, cu 12 puncte după şase etape. Pe primul loc este AC Milan, cu 16 puncte. Cristiano Ronaldo ajunge la cinci reuşite în acest sezon de Serie A, dar cel mai bun marcator din Serie A este Zlatan Ibrahimovic, autorul a şapte goluri în acest sezon. De altfel, suedezul a fost şi el infectat cu noul coronavirus. În următoarea etapă, Juventus are o partidă foarte complicată, împotriva celor de la Lazio. Dar până atunci, campioana Italiei va avea meci şi în Champions League. Juventus va juca pe terenul celor de la Ferencvaros, o şansă uriaşă pentru Ronaldo pentru a debuta cu gol în această ediţie a competiţiei.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI