13 feb. 2023 | 15:23

Cristiano Ronaldo nu-i bărbatul perfect. Georgina Rodriguez a dezvăluit că iubitul ei nu gătește și nu schimbă becuri

Monden
Cristiano Ronaldo nu-i bărbatul perfect. Georgina Rodriguez a dezvăluit că iubitul ei nu gătește și nu schimbă becuri

Cristiano Ronaldo are „un punct slab”, un minus pe care multe doamne și domnișoare l-ar considera un criteriu eliminatoriu, în momentul în care ar analiza posibilitatea unei relații. Georgina Rodriguez a dezvăluit că iubitul ei nu gătește și nici nu schimbă becuri. În perioada în care starul portughez juca lui Juventus, presa din Italia spune că atacantul nici măcar nu are voie să calce în bucătărie, ca să nu-i dea prin gând să prepare ceva de mâncare.

Cristiano Ronaldo și „materiile” la care a picat examenul. Nu gătește și nu schimbă becuri

Cristiano Ronaldo a semnat la începutul anului un contract faraonic și va câștiga aproape 500 de milioane de euro în cele două sezoane și jumătate în care va juca la Al Nassr, liderul din campionatul Arabiei Saudite. Starul portughez beneficiază de condiții de lux și a închiriat 17 apartamente într-un hotel superb, din orașul Riad, unde locuiește cu Georgina Rodriguez și copiii. Este bine că este ajutat în ceea ce privește curățenia și mâncarea pentru că în presa din Italia au apărut informații că starul portughez nu se pricepe deloc să gătească, așa că Georgina „i-a dat interzis” în bucătărie. Cel puțin așa stăteau lucrurile când juca la echipa Juventus.

„Cristiano este un tată super, și cel mai bun soț la care aș fi putut visa. Dar nu gătește. După ce te antrenezi toată dimineața, meriți să găsești o farfurie cu mâncare bună, preparată cu dragoste. Avem un bucătar chef, însă uneori mai gătesc și eu”, a declarat Georgina Rodriguez, într-un interviu citat de mundodeportivo.com.

Georgina a dezvăluit că iubitul ei nu se pricepe nici să schimbe becuri. Nu este vorba că nu este talentat la acest domeniu, doar că nu a exersat pentru că există riscul unei accidentări.

„Este imposibil, avem tavane atât de înalte… Dacă ai fi fost Cristiano Ronaldo, ai fi schimbat o lampă situată la șase metri înălțime față de podea? Mai bine nu. Ai grijă de tine și dedică-te pentru a fi cel mai bun la ceea ce faci. Mă voi ocupa de restul. Fac ca toate lucrurile să meargă bine, îmi place să am grijă de casa mea și de familia mea”, a mai adăugat Georgina Rodriguez.

Iubita lui Ronaldo s-a adaptat de minune la stilului vestimentar rigid din Arabia Saudită, iar presa locală scrie că multe tinere o au drept model și încearcă să o copieze.

Parteneri
A murit unul dintre milionarii României. Omul l-a adus pe Bush la București
Redactia.ro
Cum face față Iulia, soția lui Christian Sabbagh, tuturor provocărilor cu un copil cu autism. Cât de mult a progresat fiul ei după transplantul cu celule stem: „Rezultatele sunt..”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
Familia Regală britanică, în peircol. Antimonarhiștii acuză costuri prea mari pentru contribuabili
EVZ.ro
Yamato Zaharia i-a făcut cadou lui Ovidiu Neveu un... cosciug! Regina Întunericului i-a fost complice: ”Îi arăt unde o să doarmă”
Spynews
Taxa care îi face pe români să plătească mai mult în supermarketuri. Măsura este deja în vigoare
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
RĂZBOI în TOATĂ REGULA! AU LANSAT RACHETE asupra CAPITALEI
Mediaflux
Ion și Raluca Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4, la un pas de divorț? „Suntem două pietre tari...”. Ce se întâmplă în căsnicia foștilor concurenți
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată copiii Andreei Samson de la Asia Express. Actrița avea un bebeluș acasă când plecat pe Drumul Zeilor
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro