Cristiano Ronaldo, noul „șeic” din Arabia Saudită. S-a aflat în ce palat a fost cazat starul portughez, dar și de ce nu poate să joace astăzi

de: Sorin Barbu
05 01. 2023

Cristiano Ronaldo o să ducă o viață plină de huzur în Arabia Saudită. Dincolo de cel mai mare contract din istoria sportului, starul portughez va avea la dispoziție și un palat în care să locuiască împreună cu Georgina Rodriguez și cei cinci copii. Daily Mail scrie că fostul atacantul de 37 de ani nu poate juca astăzi la Al Nasr.

Cristiano Ronaldo a fost cazat într-un palat din Riad

Cristiano Ronaldo a semnat un contract fabulos cu Al Nasr, liderul din Arabia Saudită. Are cel mai mare salariu din istoria sportului, dar beneficiază și de condiții de lux. Portughezul va câștiga aproape jumătate de miliard de euro în cei doi ani de contract, iar în această perioadă va locui într-un palat.

Jurnaliștii au aflat că Ronaldo a fost cazat într-un imobil de cinci stele din Riad unde va beneficia de condiții de lux. Aici are un supermaket privat, trei restaurante, piscină olimpică, două terenuri de fotbal și unul de baschet și două săli de gimnastică. Plus o firmă privată de pază.

Cristiano Ronaldo nu poate juca astăzi pentru Al Nasr

Fanii lui Al Nasr voiau să-l vadă „la lucru” pe Ronaldo cât mai repede, poate chiar în meciul de astăzi, cu Al Taee, dar debutul starului a fost amânat. Daily Mail a lămurit problema: Ronaldo este suspendat. Starul portughez a fost anchetat de comisiile de disciplină din Premier League, după ce în luna aprilie a anului trecut, la un meci Everton – Manchester United, s-a enervat și a spart telefonului unui copil pe care l-a lovit peste mână. Verdictul acestui caz, care a ajuns și în atenția poliției, a fost dat în luna noiembrie: două etape de suspendare și o amendă de aproximativ 50.000 de lire sterline.

Problema este că Ronaldo nu a apucat să-și ispășească pedeapsa pentru că sezonul în Premier League a fost întrerupt pe perioada Campionatului Mondial de Fotbal, așa că portughezul o să rateze sigur partidele cu Al-Taee, de pe 5 ianuarie, și Al-Shabab, programat pe 14 ianuarie.