04 ian. 2023 | 08:28

Cristiano Ronaldo, momente jenante la conferința de presă. Video savuros în care se vede cum fotbalistul care câștigă 200 de milioane de euro pe an nu știe pe ce lume este – VIDEO

Sport
Cristiano Ronaldo, momente jenante la conferința de presă. Video savuros în care se vede cum fotbalistul care câștigă 200 de milioane de euro pe an nu știe pe ce lume este - VIDEO

Cristiano Ronaldo a semnat un contract faraonic: 500 de milioane de euro pentru doi ani și jumătate la Al Nassr. Starul portughez a fost prezentat într-o conferință de presă, dar a făcut o gafă foarte mare. A spus că nu consideră că un transfer în Africa de Sud înseamnă „finalul carierei”. Echipa la care a ajuns este lider în prima ligă din Arabia Saudită.

Cristiano Ronaldo, șir de gafe la conferința de presă în care a fost prezentat

Cristiano Ronaldo este jucătorul formației Al Nassr, liderul din campionatul Arabiei Saudite. A semnat un contract pe doi ani și jumătate și va fi sportivul cel mai bine plătit din lume. În ceea ce privește salariul sunt unele controverse. Potrivit unor surse va câștiga 75 de milioane de euro pe an, în timp ce alți jurnaliști susțin că este vorba de 100 de milioane de euro. Într-un singur punct a existat consens. Suma anuală va fi de 200 de milioane de euro, cu tot cu contractele de publicitate. ;i vorbim aici doar de înțelegeri sigure, deja parafate. Asta înseamnă aproape jumătate de miliard de euro pentru acest contract de jucător în Arabia Saudită.

Înțelegerea va continua din anul 2025 pe alte coordonate, pentru că portughezul va fi vreme de cinci ani ambasadorul Arabiei Saudite în încercarea de a obține organizarea Campionatului Mondial de Fotbal din anul 2030.

Cristiano Ronaldo a fost primit cu mult fast în Arabia Saudită, iar fanii au organizat un mic show la prezentare. Conferința de presă nu a fost însă grozavă. Portughezul a uitat expresia în arabă pe care ar fi trebuit să o spună, dar a încurcat și numele țării în care va juca.

„Nu este uşor să câştigi meciuri, pentru că toate echipele sunt pregătite, fotbalul este diferit. Evoluţia fotbalului este diferită. Pentru mine nu reprezintă finalul carierei faptul că am venit în Africa de Sud, voiam o schimbare.

Şi ca să fiu sincer, nu mă interesează ceea ce spun oamenii. Eu am luat deciziile şi am această responsabilitate”, a spus Cristiano Ronaldo în debutul conferinței de prezentare de la Al Nassr.

Când debutează Cristiano Ronaldo la Al Nassr

Cristiano Ronaldo are 37 de ani și a semnat cu Al Nassr din postura de jucător „liber de contract”, după ce a plecat de la Manchester United. Nu este foarte clar când va debuta la noua echipă. Jucătorul va fi supus unor teste fizice și doar după aceea va stabili, împreună cu antrenorul Rudi Garcia, când va juca primul meci. Sunt șanse mari să apară pe teren, în duelul cu Al Ta’ee Ha’il, de pe teren propriu.

Starul lusitan a declarat că a avut mai multe oferte din Europa, SUA și chiar din Australia, dar a precizat că Al Nassr a fost prima opțiune după ce „și-a dat cuvântul”.

Sursa Foto: Facebook Al Nassr

Digisport.ro
Unde s-a angajat Neil Lennon, după ce n-a rezistat decât 6 meciuri în România
Stirile PROTV
Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Ce scria CIA despre Nicolae Ceaușescu în ultimele sale zile de viață. Spionii din timpul Revoluției
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Cum este raiul în realitate: relatarea unui reputat neurochirurg care a intrat în comă. „A fost dovada incontestabilă a realității experienței mele”
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Ceaiul care te va ajuta să dormi ca un bebeluș. E preparat din coaja unui fruct regăsit în orice magazin
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
O bancă celebră pune pe liber mii de oameni. Angajați care rămân pe drumuri
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
România și Ungaria sunt obligate. S-a dat ordin de la UE. Am ajuns de râs în Europa
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Răsturnare de situație în ALEGERILE din SUA! ADEVĂRUL despre TRUMP și KAMALA
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro