31 aug. 2019 | 15:53

Cristiano Ronaldo ar putea da lovitura în prag de retragere: cine îi propune un contract de peste 1 miliard de euro

Știri generale
Cristiano Ronaldo ar putea da lovitura în prag de retragere: cine îi propune un contract de peste 1 miliard de euro
Cristiano Ronaldo are motive de bucurie. Ce a făcut fotbalistul după ce a bifat meciul cu numărul 1000 din carieră

Cristiano Ronaldo este o mină de aur atât pe teren, cât și în afara lui. E motivul pentru care l-ar dori atât echipele mari de fotbal, care caută să facă performanță, cât și giganții din industria echipamentelor sportive care ar vrea să-și asocieze imaginea cu marele jucător.

Cristiano Ronaldo este starul celor de la Juventus, de pe urma căruia italienii urmăresc rezultate remarcabile în cupele europene. Ronaldo a fost adus de la Real Madrid pe o sumă uriașă și încasează de la Juventus un salariu record de 30 de milioane de euro pe sezon.

Dar CR7  nu face bani doar pe teren, ci și în afara lui. Nike a reușit să-l convingă să semneze un parteneriat, iar starul lui Juventus a acceptat, după ce a primit de la firma americană 1 miliard de euro.

Este o sumă record, dar există alte companii care ar vrea să dea și mai mult.

Cine îi propune lui Ronaldo un contract de 1 miliard de euro

Cristiano ronaldo bani inchisoare

Cristiano Ronaldo, câștigător al Balonului de Aur de cinci ori în carieră, poate semna un contract uriaș. Cei de la Under Armour ar căuta să-l convingă să semneze cu ei și să renunțe la Nike.

Iar suma oferită este peste ceea ce a scos din buzunar Nike, adică peste 1 miliard de euro. Ronaldo este, încă, un jucător pe val.

Dar contractul cu Juventus îi va expira în 2022 și, potrivit unor surse din presa sportivă, Ronaldo ar părăsi după acea dată fotbalul european în favoarea celui american.

Ar putea juca în SUA, în Major League Soccer – campionatul american de fotbal. Negocierile dintre Under Armour și Ronaldo s-ar putea, însă, să fie dificile din cauza contractul pe care fotbalistul îl are în derulare cu Nike.

Puțin probabil ca acesta să poată fi reziliat peste noapte, fără ca jucătorul să nu piardă bani importanți. Americanii de la Nike nu vor să-i dea așa ușor drumul unei imagini atât de puternice și s-au asigurat de acest lucru atunci când au semnat cu Ronaldo.

În plus, Under Armour nu are forța financiară a gigantului Nike, așa că puțin probabil să aibă de unde scoate peste 1 miliard de euro și să caute și profit din acest contract. Cariera lui Ronldo nu va dura la nesfârșit.

Și atunci se poate dovedi un pariu necâștigător.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
Capital.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro