Cristiano Ronaldo a decis să plece din Arabia Saudită. Câți bani a câștigat la Al Nassr și la ce club din Europa vrea să-și încheie cariera

de: Sorin Barbu
02 05. 2023

Cristiano Ronaldo a decis să plece din Arabia Saudită încă din această vară, după doar șase luni de contract. Starul portughez este gata să renunțe la o avere și vrea să-și termine cariera în Europa, la Real Madrid. Presa din Spania scrie și care este problema uriașă care pune în pericol această mutare.

Cristiano Ronaldo a decis să plece de la Al Nassr

Cristiano Ronaldo își va termina aventura din Arabia Saudită după doar șase luni. Jurnaliștii din Spania au aflat că starul de 38 de ani este decis să plece pentru că este nemulțumit de nivelul fotbalului din această țară și că Al Nassr este tot mai aproape să rateze toate obiectivele din acest an.

El Nacional scrie că starul portughez ar vrea să se întoarcă la Real Madrid și să-și încheie cariera la campioana Spaniei, doar că această tranzacție nu este deloc pe placul președintelui clubului. Florentino Perez nu ar fi foarte încântat să lucreze din nou cu Ronaldo, devenit tot mai țâfnos și irascibil pe final de carieră.

Nici șefii lui Al Nassr nu sunt foarte bucuroși de ce au primit în schimbul contractului anual de 200 de milioane de dolari. Portughezul a fost implicat în mai multe conflicte și chiar prințul moștenitor al Arabiei Saudite ar fi transmis că ar fi bine că această înțelegere să fie reziliată. Mohammed bin Salman s-a supărat foarte tare în momentul în care Ronaldo și-a dus mâna la organele genitale, în încercarea de a le răspunde fanilor unei echipe rivale care scandau numele lui Lionel Messi.

Gestul său nu a rămas fără urmări. Mai mulți avocați i-au făcut plângere penală și au fost chiar voci care au cerut ca fostul atacant de la Manchester United să fie expulzat. Ronaldo a marcat 11 goluri în campionat, iar Al Nassr se află pe locul doi la trei puncte de liderul Al Ittihad, care are și un meci mai puțin disputat.

Dacă Ronaldo va pleca în această vară va rămâne în conturi cu o sută de milioane de dolari, salariul din primele șase luni de contract, dar va pierde cele patru sute de milioane pe care ar fi trebuit să le primească până în anul 2025.

Presa din Spania anunță că fotbalistul are probleme și în viața personală pentru că se pregătește să se despartă de Georgina Rodriguez. „Divorțul” l-ar costa 350 de milioane de euro, din averea de peste un miliard.