27 oct. 2021 | 10:28

Cristian Țânțăreanu, furios după ce a făcut covid-19: ”I-aș băga la pușcărie”

Monden
Cristian Țânțăreanu, furios după ce a făcut covid-19: ”I-aș băga la pușcărie”
Cristian Țânțăranu infectat cu covid, deși vaccinat

Celebrul om de afaceri Cristian Țânțăreanu trece în aceste zile prin momente destul de complicate. Deși vaccinat de două ori, omul de afaceri a fost depistat pozitiv la infecția cu covid. Astfel că a ajuns de urgență la spital. Având 77 de ani și alte complicații de sănătate, a fost nevoie de spitalizare.

Cristian Țânțăreanu infectat cu covid, deși vaccinat

Ajuns la 77 de ani, celebrul om de afaceri în imobiliare, Cristian Țânțăreanu, a trecut prin clipe extrem de grele în ultima perioadă. Deși vaccinat cu ambele doze de vaccin, spune Cristian Țânțăreanu, s-a trezit că este depistat pozitiv cu infecția covid. Analizele au ieșt pozitive în momentul în care se pregătea să se vaccineze cu a treia doză de vaccin.

“Am fost bolnav, m-am vindecat. Am stat două săptămâni cu Covidul ăsta. Eram vaccinat de două ori și, când am ajuns în spital, trebuia să fac doza trei. Probabil am făcut o formă mai nu știu cum, dar tot nu a fost prea ușoară. De vreo 5 zile am venit acasă.

Am stat în spital o săptămână, și o săptămână acasă. Îmi era rău, îmi scăzuse oxigenul, când am văzut că scade dramatic m-am dus în spital. E nenorocire! Mai am niște medicamente de luat și cam asta este treaba. La Matei Balș am fost internat, nu știu cum este în altă parte, dar m-am uitat cum funcționează treaba o săptămână și sunt mari profesioniști”, a declarat Cristian Țânțăreanu, pentru Fanatik.ro.

„Sunt foarte mulți idioți, eu i-aș aresta”

În ultima perioadă cei care nu cred în virus, dar nici în vaccinare, au ieșit în spațiul public făcând declarații șocante. Atât autoritățile cât și opinia publică, în zadar, au încercat să oprească acest val de dezinformări.

În unele cazuri, militanți anti-vacciniști și-au schimbat declarațiile, după ce au fost infectați și internați în spital. Cristian Țânțăreanu nu s-a aflat printre cei care nu cred, după cum declară, dar este revoltat împotriva celor care au încercat să dezinformeze și să transmită astfel de mesaje populației.

“Sigur că credeam, păi sunt tâmpit? Nu văd în fiecare zi ce este? Numai citind numărul de morți și de internați la ATI e suficient. Nu trebuie să te pricepi. Sunt foarte mulți idioți, eu i-aș aresta. Din cauza lor am ajuns să moară pe zi în România câți mor în toată Europa.

Asta e crimă! Eu, în primul rând, pe ăștia care dezinformează i-aș băga în pușcărie. Există lege acum. A fost suficient să îi sperie de două ori și acum stau la cozi, tâmpiții! Au ajuns să stea duminica 5,6 ore la coadă, la vaccinare. Apar tot felul de medici idioți, tot felul de preoți tâmpiți… Eu i-aș da afară, să se ducă să facă alta meserie”, a mai spus Cristian Țânțăreanu.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Vești de la Palatul Buckingham. Decizia luată de Regele Charles
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Daniel Baciu, anunț important pentru români cu privire la data la care se vor primi pensiile de Paște: ”Nu toată lumea trebuie să primească banii pe data de 1 sau pe data de 2!”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro