Cristi Mitrea, schimbat după participarea la „Sunt celebru”. Luptătorul se pregăteşte de retragerea din MMA

Cristi Mitrea, schimbat după participarea la „Sunt celebru”. Luptătorul se pregăteşte de retragerea din MMA
Cristi Mitrea, schimbat dupa participarea la Sunt celebru. Luptatorul se pregateste de retragerea din MMA

După ce a părăsit competiția „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, Cristi Mitrea a luat o decizie radicală în ceea ce privește cariera sa. Luptătoru se pregătește pentru a se retrage din MMA. Primul campion de MMA la categoria grea, la profesioniști, de la noi din țară nu se răzgândește.

Cristi Mitrea, declarații după ce a fost descalificat de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Cristi Mitrea este considerat unul dintre cei mai buni luptători ai României. Sportivul a părăsit competiția „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, după ce a fost descalificat din competiția ce s-a desfășurat în Republica Dominicană.

Fostul partener al Andreei Mantea a stat aproape trei luni în jungla din Republica Dominicană, experiența emisiunii ajutându-l să-și întărească psihicul și să devină și mai puternic decât înainte. Vedeta spune că a privit totul ca pe un meci în ring, calculându-și atent strategia.

„Dacă stau să calculez cred că patru persoane au plecat pe mâna mea. Acolo faci strategii, acolo le creezi.

Firea mea asta analitică care stătea 10 ore pe zi, se uita la unul și la altul, mă lasă să îmi dau seama cum funcționează persoanele, la ce reacționează, ce slăbiciuni au, și atunci e ușor să apeși pe butoane, să te joci cu ei, atât timp cât ai o oarecum o bază de psihologie umană.

„Mi s-a părut asta un lucru inteligent de făcut. Asta înseamnă strategie. În mintea mea, o parte a strategiei, cea mai importantă, este să-ți cunoști adversarul, pentru asta trebuie să-l analizezi.”, a declarat Cristi Mitrea, exclusiv pentru ego.ro.

Luptătorul se gândește să se retragă din ring

Cu toate acestea, Cristi Mitrea a făcut un anunț care i-a întristat pe fani. Luptătorul a declarat că se retrage din sport, antrenorul său pregătind ultimul său meci.

Deși nu este totul bătut în cuie, în cazul în care se va retrage, Cristi Mitrea nu va renunța complet la sporturile de contact, ci se va concentra, pe mai departe, pe cariera de antrenor de jiu-jitsu și MMA.

„Urmează la anul un meci. Eu m-am gândit să zic că este de retragere, dar cine știe cum mă simt. Un meci o să fac sigur. Antrenoratul a început deja, de cum am dat drumul la sala nouă. E anunțat totul de vreo săptămână-două”, a mai povestit Cristi Mitrea pentru sursa citată.

Citește și Concurentul de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” care a plecat traumatizat din emisiune. A avut nevoie de terapie: „Mi-au făcut rău psihic”

Urmăriți Playtech.ro și pe