Cristi Borcea se întoarce la Dinamo? Fostul acționar a spus tot adevărul: ”Eu sunt direct!”

Cristi Borcea se întoarce la Dinamo? Fostul acționar a spus tot adevărul: ”Eu sunt direct!”

Cristi Borcea, fostul acționar al lui Dinamo, nu ia în calcul o revenire la clubul recent preluat de grupul spaniol condus de Pablo Cortacero. Omul de afaceri spune că, în situația prezentă, nu ar fi dispus să investească.

Se întoarce Cristi Borcea la Dinamo? Fostul acționar a dat adevărul pe față: ”Eu sunt direct!”

Cristi Borcea nu ia în calcul o revenire la clubul Dinamo. „Am spus tot timpul și nu are rost să intrăm în detalii că nu m-a interesat niciodată și nu mă interesează să vin. În situația în care e acum, nu aș fi dat nici măcar 100.000 de euro. Nu are nici stadion. Eu sunt direct! Ca dinamovist susțin proiectul suporterilor.

Mă bucur că fac demersuri pentru rezolvarea stadionului. Și dacă aș fi avut 100 de milioane în cont nu m-aș fi băgat la Dinamo. Eu nu vin la Dinamo ca să mă bat pentru play-out. Pe vremea mea, Dinamo avea echipă și obținea trofee.

Cristi Borcea se întoarce la Dinamo? Fostul acționar a spus tot adevărul: ”Eu sunt direct!”
Cristi Borcea se întoarce la Dinamo? Fostul acționar a spus tot adevărul: ”Eu sunt direct!”

Până Dinamo nu își recapătă identitatea nu există nicio implicare din partea familiei Borcea

Nu mi-ar fi convenit să arunc 10 milioane pe fereastră aiurea. Patrick poate să se bage, dar în momentul în care va fi stadionul. Până nu-și va recăpăta Dinamo identitatea, nu poate fi vorba de nicio implicare. Toți dinamoviștii trebuie să fie alături de acești suporteri și de acești investitori spanioli.

Trebuie să ne bucure, dacă nu erau ei, Dinamo, de doi ani de zile de când a anunțat Negoiță că îl dă pe un leu e în moarte clinică! Trebuie să le fim recunoscători”, a declarat Cristi Borcea, la Digi Sport Special.

Spaniolii au anunțat ședință cu toți acționarii clubului Dinamo

Ckubul Dinamo a anunțat, prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul oficial, că spaniolul Pablo Cortacero va face în perioada următoare o ședință cu toți acționarii clubului de fotbal.

La ședința respectivă, la care vor participa și suporterii din DDB, care dețin aproximativ 27.5% din club, va fi stabilită noua componență a Consiliului de Administrație de la Dinamo.

Se va discuta componența noului Consiliu de Administrație

Adunarea Generală a acționarilor Dinamo București va fi convocată în perioada următoare, a anunțat conducerea executivă a clubului din Ștefan cel Mare prin intermediul site-ului oficial.

Acționarul majoritar al clubului Dinamo București și-a propus să convoace în perioada imediat următoare Adunarea Generală a acționarilor pentru a discuta componența noului Consiliu de Administrație”, a transmis clubul Dinamo.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI