20 feb. 2023 | 14:24

Cristi Borcea, răspuns savuros când a fost întrebat cât de mari sunt cheltuielile pentru nouă copii. „Dacă fac astfel de calcule, ne prinde campionatul următor”

Monden
Cristi Borcea, răspuns savuros când a fost întrebat cât de mari sunt cheltuielile pentru nouă copii. „Dacă fac astfel de calcule, ne prinde campionatul următor”

Cristi Borcea are o familie mare… și cheltuieli pe măsură. Fostul acționar dinamovist a recunoscut, într-un interviu recent, că plătește lunar o sumă considerabilă pentru întreținerea celor nouă copii pe care îi are din trei căsnicii. Banii nu sunt însă o problemă. Averea lui este estimată la peste 80 de milioane de euro.

Cristi Borcea cheltuie enorm în fiecare lună

Cristi Borcea a făcut primele „afaceri” la vârsta de 15 ani, iar acum are o avere de peste 80 de milioane de euro, deși ani buni a fost în închisoare. Și de acolo și-a organizat firmele și a câștigat bani buni. Fostul acționar dinamovist a fost o prezență constantă în topurile financiare întocmite de Forbes și Capital an de an și are afaceri în imobiliare. turism, comerț cu combustibili și agricultură. În aceste condiții, nu este de mirare că-și poate permite cheltuieli foarte mari, mai cu seamă că trebuie să aibă grijă de cei nouă copii ai lui.

„Nu aș vrea să fac aceste calcule, pentru că ne prinde campionatul viitor, ce înseamnă cheltuielile pentru 9 copii, cu școli, cu case, cu bone, cu mașini și încă 20 de persoane, care nu fac parte din cei care ajută copiii, mă refer șoferi, bone. Pe fiecare lună am în întreținere peste 50 de persoane permanente.

Nu vorbesc de angajați, nu vorbesc de salarii. Și atunci este normal că se uită majoritatea la tine și văd condițiile în care stau copiii mei și unde învață… Dar nu știu prin câte am trecut și ce am pătimit și prin câte suferințe, asta e viața”, a spus Cristi Borcea în cadrul podcast-ului „Fiță cu Adiță”.

Fostul acționar al clubului Dinamo a avut o viață amoroasă tumultoasă. A ajuns la a treia căsnicie, dar a avut și mai multe aventuri. Cu Valentina Pelinel este însurat de mai bine de cinci ani și au împreună trei copii și nici nu se gândește că ar putea să fie înșelat.

„Am fost și sunt gelos, normal. În momentul în care iubești, ești gelos. În momentul în care nu iubești, nu ești gelos. Întotdeauna în jurul oamenilor cu bani, oamenilor puternici, 90% din timp sau cu cine ne vedem, mă refer la toți, îți cer câte ceva, asta e problema.

Și am fost obișnuit și sunt obișnuit. Eu nu prea cer pentru că trebuie să dau altora”, a mai spus fostul patron din fotbalul românesc.

Cristi Borcea are 53 de ani și apelează des la tratamente faciale. A recunoscut că a mers la medic și i s-a injectat botox încă de la vârsta de 35 de ani.

Parteneri
Ce trebuie să faci în ziua de Paște ca să ai noroc tot anul. Obiceiul care îți aduce succes
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
Digi24
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Au început lucrările la o autostradă vitală pentru România. S-a forat primul kilometru de tunel
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
OBLIGAȚIE totală pentru toți cei care au CONT LA BANCĂ. Regulile au venit direct de la Poliție
Capital.ro
Orașul din România în care se află cea mai frumoasă stradă din Europa
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
DILEMA pe care o au toți românii. Care e PLURALUL pentru pască?
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O tânără a stârnit controverse după ce a recunoscut că nu își spală pijamalele după fiecare purtare. Ce i-au spus internauții
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro