Cristi Borcea a recunoscut motivul pentru care a făcut 9 copii cu 4 femei. ”Cum ai vrea să fiu?!”

Cristi Borcea a recunoscut motivul pentru care a făcut 9 copii cu 4 femei. ”Cum ai vrea să fiu?!”
Ce vile și ce avuții are Cristi Borcea în Miami. De ce renunță la ele în favoarea unei plaje din România

Cristi Borcea aduce în prim-plan dezvăluiri nemaiștiute despre viața sa. Toată lumea s-a întrebat de-a lungul timpului de ce a făcut atâtția copii. Care este explicația afaceritstului?

De ce Borcea a făcut 9 copii cu 4 femei?

Cristi Borcea a mărturisit în cadrul emisiunii Vorbește Lumea de ce a făcut 9 copii până acum. Cunoscutul afacerist este renumit pentru numărul relațiilor sale, dar și al copiilor care au rezultat din ele. Acesta este în topul bărbaților din România la categoria numărului moștenitorilor. Vedete a fost întrebată de-a lungul timpului de ce nu s-a oprit la un număr mai mic ori de ce nu a prevăzut că mulți dintre copiii săi îl vor vedea mai rar și nu vor cunoaște adevărata definiție a familiei. Soțul Valentinei Pelinel a atins într-un final acest subiect. ”Sunt un romantic incurabil, cum ai vrea să fiu dacă am atâția copii cu atâtea femei! Îmi plac foarte mult copiii! Momentan, nu îmi mai doresc copii, dar dacă Valentina își mai dorește, sigur!”, a explicat Cristi Borcea la Vorbește Lumea. Amintim că fostul acționar Dinamo a fost însurat cu Mihaela în perioada dintre 1988-2011, moment în care a intervenit Alina Vidican în viața bărbatului. Blondina a ajuns în cele din urmă soția lui, dar povestea lor s-a încheiat după 5 ani. Ulterior, a cunoscut-o pe Valentina Pelinel, care i-a dăruit și ea 3 copii.

„Am toate palierele. Meritul meu a fost de a le crea toate condițiile, dar meritul principal este al mamelor lor. În ultimii ani dacă am fost mai mult plecat, ne vedeam de dou ori pe an. Am avut norocul ca în ultimii 2-3 ani să am permisii și vara și iarna unde ne întâlneam. Am noroc că Valentina stă cu toți, e o femeie care mi-a redat echilibrul și liniștea. Ea este cea care se ocupă de ansolut tot”
Cristi Borcea

Motivul pentru care Cristi Borcea a făcut 9 copii cu 4 femei
Motivul pentru care Cristi Borcea a făcut 9 copii cu 4 femei

„Valentina e ultima femeie din viata lui Cristi Borcea”

„Relatia mea cu Valentina este extraordinara. Ma implineste total. Ne place sa ne dedicam timpul liber pe care-l avem impreuna baietelului nostru, care are 2 anisori si 4 luni. Femeia pentru Cristi Borcea este foarte importanta pentru moralul, viata, ceea ce reusesc sa fac zi de zi. In spatele unui om care se vrea de succes, nu poate fi decat o femeie de forta. Repet: Valentina e ultima femeie din viata lui Cristi Borcea! „My last, my everything”, cum e intr-o melodie romantica. Ne spunem: «Esti viata mea!”
Cristian Borcea (Sursa: libertatea.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI