Cristi Borcea a făcut anunțul pe care toți dinamoviștii îl așteptau. Da, e adevărat

Cristi Borcea a făcut anunțul pe care toți dinamoviștii îl așteptau. Da, e adevărat
Ionel Dănciulescu vorbește despre viitorul clublui la „PlayMaker”

Unul din cluburile de legendă din campionatul românesc suferă. Dinamo București a ajuns în pragul falimentului, iar viitorul pare sumbru. La finalul acestui sezon Dinamo a ajuns pe locul 6 în play-out. Noua conducere spaniolă a generat un adevărat scandal, iar jucătorii sunt în postura de a nu-și mai primi nici salariile.

Dinamo București, în pragul falimentului

FC Dinamo București a fost înconjurat de decenii de corupție și gestionare necorespunzătoare. Toate aceste probleme au fost exacerbate de criza generată de pandemie, care a forțat clubul să se gândească foarte serios să-și închidă ușile.

Un grup de suporteri duri ai echipei Dinamo București și-au intensificat acțiunile pentru a încerca să mențină clubul pe linia de plutire și să readucă zilele de glorie din trecutul echipei. Clubul era preluat ulterior de o conducere spaniolă, dar acest lucru nu a salvat echipa. Ba mai mult, la această oră Dinamo București are mari datorii către jucători, către staff, dar și către stat.

FIFA se gândește serios să interzică clubului Dinamo București să mai facă noi transferuri, până nu se rezolvă situația. Care este soluția salvatoare și cine ar mai putea salva clubul? Un posibil răspuns l-a dat celebrul dinamovist Ionel Dănciulescu, colegilor de la PlaySport.ro.

Ionel Dănciulescu vorbește la „PlayMaker”

Unul din jucătorii emblemă ai clubului Dinamo București a fost invitat în cel mai nou episod din „PlayMaker”. În emisiunea realizată de colegii de la PlaySport.ro, Dănciulescu a vorbit despre ce se întâmplă acum la Dinamo București. Situația financiară și de instabilitate poate duce clubul în postura de a retrograda, dar și într-un faliment nedorit.

Datoriile către jucători, mulți dintre ei depunând și memorii pentru a deveni liberi de contract, sunt o certitudine. De cealaltă parte, condcerea spaniolă, în frunte cu Pablo Cortacero, a mai declarat Dănciulescu, sunt principalii vinovați și ar trebui să plece sau să fie dați la o parte. Întrebat de jurnaliștii PlaySport.ro care ar fi soluția pentru Dinamo București, Ionel Dănciulescu a vorbit despre posibilitatea revenirii ca finanțatori a lui Cristi Borcea și Nicolae Badea.

„Cu părere de rău, la cum văd eu lucrurile și la ce citesc, cred că va fi mult mai complicat decât sezonul trecut. Sunt foarte multe datorii, chiar și către jucătorii actuali. Sper ca DDB să aibă un as în mânecă. Am mai vorbit cu Cristi Borcea prin mesaje. Și el și domnul Badea suferă, iubesc mult această echipă.

Din ce știu, cei doi chiar și acum mai ajută financiar echipa. Dacă ar dispărea partea asta spaniolă și s-ar face și un stadion nou, lucrurile ar arăta mult mai bine pentru Dinamo din toate punctele de vedere. Cât timp vor fi ei acolo, mi-e greu să cred că va mai veni cineva să bage bani acolo”, a spus Ionel Dănciulescu la emisiunea PlayMaker.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI