Crina Abrudan revine la TV. Unde va prezenta știrile: a făcut o pauză de 7 ani

Crina Abrudan revine pe sticla

Crina Abrudan revine pe sticlă după o absență de șapte ani. Ultima oară, Crina Abrudan apărea la pupitrul știrilor sportive ale Antenei 1 și era anul 2013. Vedeta a semnat un contract cu Prima, post care a fost cumpărat de curând de Look TV.

Crina Abrudan revine la TV

Conform știridirecte.ro, postul se află în plină reconstrucție în așa fel încât au decis să o includă și pe Crina în echipă. Aceasta va prezenta edițiile de weekend ale știrilor sportive. De asemenea, coleg îi va fi fostul rugbyst Florin Căruceru, care va ocupa pupitrul știrilor sportive în cursul săptămânii.

Cu ce se ocupă în prezent Crina Abrudan?

După ce a pleca din trustul Intact, Crina Abrudan s-a concentrat pe viața personală, dedicându-se relației și încercând să se orienteze spre altceva. Aceasta și-a achiziționat un apartament într-un compelx rezidențial de lângă București, pe care ea l-a amenajat singură, precum și-a dorit. În plus, blonda a reușit să se lanseze și în afaceri, chiar în complexul în care și-a cupărat apartamentul, a mai cumpărat un spațiu pe care l-a transformat într-un loc de joacă pentru copii, care se numește Lana’s Playground.

in luna martie însă,soția lui Gabi Popescu a închis locul destinat copiilor din cauza noului coronavirus. Tot în același context, aceasta nu a mai putut suporta cheltuielile mari, renunțând moment, la afacere. De atunci însă totul pare să meargă cum nu se poate mai bine pentru Crina Abrudan. Unde mai pui că pe contul ei de Instagram fanii o văd numai în ipostaze fericite, vedeta fiind mai mereu în vacanțe.

De asemenea, pentru a arata foarte bine, având un corp de invidiat, vedeta a ținut permanent legătura cu medicul său estetician. Aceasta și-a injectat buzele cu acid hialuronic și și-a eliminat toate ridurile. În toți acești ani, Crina Abrudan s-a schimbat mult. Aceasta a făcut mult sport și a trecut prin mai multe transformări majore din punct de vedere estetic.

În ce privește viața privată, Crina Abrudan se poate declara o femeie împlinită. De un deceniu ea formează un cuplu cu fostul fotbalist, Gabi Popescu, iar în vara lui 2017, cei doi s-au cununat religios. De altfel, naşii celor doi au fost Cosmin Olăroiu şi soţia acestuia. Crina Abrudan are 42 de ani, iar de 7 ani nu a mai fost văzută pe micul ecran. Aceasta renunțase la televiziune și implicit la locul de muncă de la Antena 1 pentru o viață departe de showbiz. Amintim că vedeta tv a devenit cunoscută după ce a prezentat știrile sportive la Antena 1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI