Criminalul educatoarei a fost găsit. Cum l-au prins autoritățile

Criminalul educatoarei a fost găsit. Cum l-au prins autoritățile
Criminalul educatoarei de 48 de ani arestat și dus în arestul poliției

În ultima vreme tot mai multe crime, cu adevărat oribile, au avut loc în România. Cea mai recentă crimă, care a zguduit o întreagă comunitate, a avut-o ca victimă pe o educatoare de 48 de ani. Primele informații îl dădeau ca suspect principal pe fostul soț al acesteia. Mărturiile vecinilor spun că, după divorț, acesta a tot încercat să o caute. În același timp, datorită violențelor la care era suspusă, femeia avea deja emis un ordin de protecție pe numele fostului soț.

O nouă crimă zguduie Captaiala. Vecinii au cerut cu disperare arestarea suspectului

O nouă crimă odioasă în București! Într-un apartament din Capitală reprezentanții SMURD aveau să găsească o femeie de 48 de ani decedată. Medicii SMURD declarau decesul, iar primele informații spuneau că este vorba de o moarte violentă, prin înjunghiere. Poliția, aflată la fața locului, a demarat la acel moment o anchetă criminalistică preliminară, iar informațiile culese de la vecinii femeii, îl dădeau ca vinovat singur pe fostul soț.

În urmă cu ceva vreme femeia ceruse divorțul, după mai multe episoade de violență la care fusese supusă. În același timp, declarau vecinii, femeia reușise se obțină și un ordin de protecție împotriva fostului soț.

Ordinul era, unul pentru victimă, al doilea pentru una din fiicele acesteia, agresată și ea de criminal.

Dar, conform datelor, se pare că nu a fost suficient, femeia de 48 de ani găasindu-și sfârșitul într-un mod dramatic și tragic. Sursele spun că femeia avea două fete, care astăzi au rămas orfane.

Vecinii femeii relatau că fostul soț, de altfel criminalul, se plimba nestingherit prin București, cerând organelor de poliție să-l aresteze cât mai repede posibil.

“De 3 zile se învârte prin București și nu se pune mâna pe el. Să-l prindă cât mai repede că nu știe ce îi mai vine prin cap și ce mai vede ciudat și pe unde mai apare!”, au exclamat disperați vecinii femeii ucise.

Criminalul educatoarei de 48 de ani arestat și dus în arestul poliției

Au trecut patru zile de la crima oribilă din București, în urma căreia educatoarea de 48 de a fost ucisă de fostul soț. După adunarea datelor preliminare, anchetatorii au demarat căutările criminalului. Astăzi, anunță Poliția Română, la patru zile de la crimă, individul a fost găsit și arestat.

Conform procedurii, criminalul va sta cel puțin 24 de ore în spatele gratiilor, până ce procurorii vor înainta cauza instanței de judecată. Surse judiciare spun că nu se pune problema prezumției de nevinovăție, dovezile de la fața locului indicându-l pe fostul soț ca și criminal.

Martorii și vecinii femeii ucise au mai povestit că ar fi putut fi evitată această crimă în urmă cu ceva vreme, dar polițiștii nu au făcut altceva decât să-l încătușeze și să-l  amendeze.

Devenise agresiv. De aia și circa 7 de poliție a avut probleme cu el. Au vrut să-l încătușeze și s-au tăvălit cu el pe acolo. Era de o gelozie rară. Era gelos și pe rudele ei.

Era foarte gelos și acum că trebuia să plece să o ia pe fată s-o fi gândit că cine știe ce sau cine știe pe cine. I s-a pus pata și a făcut ce a făcut”, a dezvăluit o rudă a victimei, potrivit observatornews.ro.

Urmăriți Playtech.ro și pe