Crimă teribilă în Suceava. Bărbat, ucis cu sânge rece de un recidivist în propria locuință. Ce a făcut agresorul imediat

Crimă teribilă în Suceava. Bărbat, ucis cu sânge rece de un recidivist în propria locuință. Ce a făcut agresorul imediat
Criminaliști, în timp ce culeg probe incriminatorii Foto ilustrativă

Momente de groază au avut loc în Rădăuți, acolo unde un recidivist a năvălit în casa unui bărbat, în vârstă de 53 de ani, pe care l-a atacat cu un cuțit până când i-a provocat moartea. La scurt timp după fapta comisă, criminalul nu a stat pe gânduri, pornind către un nou atac sângeros.

Cum a fost prins criminalul

Un bărbat nevinovat a murit luni seară în propria casă, după ce un recidivist din Suceava a intrat peste acesta, atacându-l cu un cuțit. Până în acest moment, poliția nu a oferit informații legate de vreo posibilă legătură între cei doi indivizi, însă a fost confirmat decesul bărbatului. După crima comisă, agresorul a plecat într-un parc din apropiere cu un cuțit în mână, acolo unde a atacat alți doi tineri care încercau să ajute la prinderea sa, nereușind să le ia viața. Printre urmăritorii criminalului se afla și fiul bărbatului decedat.

Alertați de cetățeni, oamenii legii au pornit în căutarea recidivistului, iar după câteva minute, acesta a fost identificat într-un parc, având în mână un cuțit. Bărbatul a fost reținut de polițiști, fiind demarată o anchetă de către judiciariști de la Serviciul de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, potrivit Monitorul de Suceava.

„Autorul a fost identificat în mai puțin de 10 minute de către o patrulă de poliție într-un parc din apropiere, având asupra sa cuțitul crimei”, a transmis comisarul-șef Ionuț Epureanu.

În urma comiterii oribilei crime a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat, urmând a fi stabilit motivul pentru care bărbatul a recurs la un asemenea gest. Primele ipoteze indică fie o rivalitate între vecini, fie o tentative de tâlhărie.

Femeie și băiat, uciși de soț

O altă crimă teribilă a avut loc duminică, în Vaslui, acolo unde un bărbat de 79 de ani a vrut să-și ia viața după ce și-a măcelărit soția și fiul cu handicap locomotor. Oamenii legii au aflat de uciderea celor două persoane chiar de la criminal, care fusese implicat într-un accident rutier ușor.

„Un echipaj a fost solicitat la Costeşti, unde o maşină în care se afla doar şoferul a ieşit din decor. Şoferul prezintă contuzii minore. A fost trimisă o ambulanţă B2 cu asistent medical de la Vaslui. Şoferul le-a declarat autorităţilor că şi-a ucis soţia şi fiul acasă, în localitatea Corni Albeşti.

A fost trimis echipajul TIM de la Vaslui, s-au deplasat şi reprezentanţi ai primăriei, care au confirmat informaţia”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, Daniel Ungureanu.

Ulterior, oamenii legi au confirmat că cele două decese au survenit în urma unor lovituri multiple cu toporul. Cercetările în acest caz vor fi continuate sub coordonarea unui procuror criminalist.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI