Crimă teribilă în Botoșani. Un bărbat și-a omorât tatăl în chinuri groaznice pentru că i se părea întruchiparea diavolului

Crimă teribilă în Botoșani. Un bărbat și-a omorât tatăl în chinuri groaznice pentru că i se părea întruchiparea diavolului

Crimă oribilă în Botoșani, acolo unde un bărbat și-a omorât tatăl din motive iluzorii. Acesta a considerat că tatal său este diavolul în persoană, motiv pentru care a decis că este mai bine să-i pună capăt zilelor.

Cum a fost ucis bătrânul

Tatăl sacrificat de propriul fiu avea 74 de ani și și-a crescut copilul cu toată dragostea. Din păcate, în ultima vreme aceștia păreau a avea conflicte, iar fiul își vedea părintele ca pe un diavol.

Potrivit primelor informații transmise de autorități, criminalul i-ar fi aplicat bătrânului 30 de pumni în cap, care în cele din urmă s-au dovedit a fi fatali. Victima a fost dusă la spital în stare foarte gravă, având leziuni la cap și față.

Acesta a murit în secția de Terapie Intensivă, acolo unde medicii nu i-au mai putut salva viața. Cei doi bărbați locuiau împreună în Călărași, iar descoperirea crimei a fost făcută de unul dintre ginerii bătrânului, care l-a găsit pe acesta zăcând într-o baltă de sânge.

Acesta a apelat de urgență 112, iar la fața locului au sosit mai multe ambulanțe și echipaje de poliție. Spre surprinderea tuturor, criminalul se afla în curtea casei și era într-o stare foarte linistită, ca și cum nimic nu s-ar fi petrecut, potrivit fanatik.ro.

În ce stare l-au găsit medicii

Victima a primit pe loc îngrijiri medicale, doctorii depunând toate eforturile pentru a-l menține în viață.
„La locul solicitării am găsit un pacient în vârstă de 74 de ani, cu un politraumatism prin agresiune, cu plagă înjunghiată în regiunea hemitoracelui stâng. A fost stabilizat şi transportat la UPU pentru mai multe investigaţii”, a declarat medicul Eduard Gurău din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

Medicii de la Botoșani au vrut să-l trimită pe bătrân la spitalul din Iași, dar starea acestuia a împiedicat transferul.

Pacientul se prezintă în serviciul de urgenţă într-o stare foarte gravă, comă Glasgow 3, secundar unui politraumatism produs prin agresiune. Pacientul prezintă traumatism cranio cerebral important, cu fracturi ale oaselor feţei, cu hematom cerebral, multiple fracuri costale, contuzie abdominală.

În perioada investigaţiilor a instalat stop cardio-respirator cu reversibilitate, dar care păstrează semne de instabilitate hemodinamică”, a declarat medicul Ramona Guraliuc, coordonatorul UPU-SMURD Botoşani.

Cadrele medicale au rămas șocați de brutalitatea cu care omul în vârstă a putut fi lovit și au declarat că nu au mai văzut un asemenea caz în toată cariera lor.

Băiatul agresor a ajuns și el la spital, declarând că și-a lovit tatăl pentru că l-a văzut pe diavol în el. În urma unei expertize medicale s-a constat că bărbatul are probleme psihice, astfel că a fost reținut de polițiști și internat la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean.

Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI