Crimă înfiorătoare în Brăila. Tânără însărcinată, ucisă cu bestialitate de cumnatul său. Viitoarea mămică apucase să sune la 112

Crimă înfiorătoare în Brăila. Tânără însărcinată, ucisă cu bestialitate de cumnatul său. Viitoarea mămică apucase să sune la 112
Georgiana, tânăra ucisă de fratele iubitului ei Sursă poză: Facebook

Scene de groază au avut loca în această dimineață, în Brăila, acolo unde o viitoare mămică a fost ucisă cu sânge rece de către cumnatul său. Tânăra de 27 de ani a apucat să formeze apelul unic de urgență 112, însă, în scurt timp, bărbatul i-a curmat viața. Poliția și echipajul de salvare nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Ultimul apel făcut de femeie a fost la 112

O crimă sângeroasă a îngrozit localitatea Măxineni, din Brăila, după uciderea unei tinere însărcinată în ultima lună. Potrivit primelor informații, femeii de 27 de ani i-a fost incendiată casa, iar ulterior, aceasta a fost înjunghiată mortal. La scurt timp, Poliția și un echipaj de pompieri au intervenit la fața locului, în urma apelului pe care victima apucase să-l facă înainte de crimă.

Aceasta vorbise cu un operator 112 și îi spusese că cineva i-a incendiat casa. După crima comisă, agresorul, respectiv, cumnatul său,  ar fi încercat să-și ia viața, dar acesta a fostprins de autorități și transportat la Unitatea de Primiri Urgență a Spitalului Județean, potrivit obiectivbr.ro.

Mai mult, rudele fetei au dezvăluit că soțul acesteia era plecat la muncă în Germania, iar tânăra împărțea același acoperiș cu agresorul, care îi era cumnat.

Femeie de 32 de ani, ucisă de concubinul surorii

O altă crimă înfiorătoare a avut loc în urmă cu o lună, în Constanța, acolo unde o femeie de 32 de ani a fost ucisă de către iubitul surorii sale cu 42 de lovituri de cuțit. Potrivit informațiilor furnizate de Poliție, crima s-a produs pe fondul unui ocnflict izbucnit între agresor și cele două surori.

În urma unei cerți între bărbat și concubina sa, femeia ucisă ar fi intervenit, îndemnându-și sora să-și părăsească bărbatul și să ia fetița cu ele. Aceasta i-ar mai fi spus să pună la vânzare casa pe care o împărțeau cu respectivul criminal, lucru care l-a adus pe bărbat într-o stare de nebunie, care l-a împins să comită teribila crimă.

După cele  întâmplate, femeia de 32 de ani a suferit răni grave la nivelul toracelui, abdomenului și mâinilor, iar cadrele medicale ajunse la fața locului au constatat decesul. Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, a fost reținut de Poliție, fiind acuzat de omor calificat. La momentul respectiv, criminalul urma să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI