Crimă în Lehliu Gară. Un refugiat ucrainean și-a ucis propria mamă în casa românilor care îi adăposteau

Crimă în Lehliu Gară. Un refugiat ucrainean și-a ucis propria mamă în casa românilor care îi adăposteau
Ce-i motivează pe unii oameni să comită crime? Crima din Lehliu Gară

Un refugiat ucrainean și-a ucis propria mamă! Atât psihologii, cât și noi restul, de multe ori ne punem întrebarea „ce-i motivează pe unii oameni să comită crime?”. O astfel de întrebare își pun, în aceste zile, și polițiștii de la IPJ Călărași. Organele de control au descoperit că un refugiat ucrainean și-a ucis propria mamă. Crima ar fi avut loc chiar în casa românilor care îi adăposteau. Conform anchetatorilor, acesta ar fi încercat să-și ascundă fapta.

Ce-i motivează pe unii oameni să comită crime? Crima din Lehliu Gară

S-ar putea să nu știm niciodată ce l-a motivat cu adevărat pe un bărbat, de origine ucraineană, să-și omoare propria mamă, dar încercarea de a înțelege motivația complexă din spatele crimelor ne poate ajuta să găsim modalități de a preveni mai bine violența, spun specialiștii criminologi.

Puține detalii au ieșit la iveală cu privire la ceea ce l-a motivat pe un refugiat ucrainean, care și-a ucis propria mamă în casa românilor care îi adăposteau. Rapoartele sugerează că acesta ar fi avut un acces de furie, anchetatorii spunând că femeia avea urme de vânătăi pe corp.

Conform reporterilor Antena 3, un refugiat ucrainean și-a ucis mama în casa românilor care îi adăposteau. Polițiștii de la IPJ Călărași declară că, în primă fază suspectul ar fi anunțat vecinii că mama sa decedase, din cauza unei boli grave.

După chemarea autorităților, s-a constatat că, de fapt, femeia nu murise din cauza unei boli, ci în urma unor lovituri. Cei de la Antena 3 mai spun că „potrivit unor surse din anchetă, bărbatul și-a ucis mama într-un acces de furie cu multiple lovituri, în noaptea de 17 spre 18 iulie.”

Un refugiat ucrainean și-a ucis propria mamă

Anchetatorii spun că, pentru moment, nu se știu cauzele clare pentru acest omor. Suspectul este deja arestat pentru 30 de zile, conform procedurii penale. Procurorii au reușit, totuși, să refacă filmul acestei crime, spunând că ucraineanul, după ce ar fi lovit-o, a încercat să-și ascundă urmele.

A spălat locul crimei, adică baia, inclusiv pe femeie, după care ar fi așezat-o în pat. După toate astea, mai spun anchetatorii, ucraineanul le-ar fi spus venicilor că și-a găsit mama decedată în pat, spunând că aceasta suferea de o boală gravă. Ucraineanu este arestat deja, sub suspiciunea de crimă cu premeditare, procurorii înaintând deja dosarul către judecători. Pentru moment acesta va sta în arestul IPJ Călărași pentru 30 de zile. Inculpatul, un refugiat ucrainean, ulterior, va fi deferit justiției pentru proces și o viitoare sentință în acest caz de omucidere.