Cove, așa cum nu îl știa nimeni până acum. Secretele din familia prezentatorului de la Pro TV

Cove, așa cum nu îl știa nimeni până acum. Secretele din familia prezentatorului de la Pro TV
Detalii din viața personală a lui Gabriel Coveșanu

Gabirel Coveșanu e cunoscut românilor deja de zeci de ani, dar în tot acest timp a reușit să își țină departe de ochii curioșilor vița personală. Celebrul prezentator de televiziune vine cu secrete din familia sa. „Pot spune că sunt un om împlinit și fericit, dar cred că mai am lucruri de făcut, mai am lucruri de demonstrat, poate. Și cred că marile realizări urmează să vină”, a mărturisit acesta.

Cove, secrete din familie. Detalii din viața personală a prezentatorului

Gabriel Coveșanu are frumoasa vârstă de 46 de ani și se află deja de zeci de ani în fața românilor. Acesta a fost cunoscut inițial alături de Andreea Marin, la emisiunea „Surprize-Surprize”.

Cu toate astea, a reușit ca de-a lungul timpului să își țină departe de ochii curioșilor viața sa personală. Iată că moderatorul a venit în sfârșit în fața fanilor cu detalii din familia lui!

De asemenea, a mărturisit că se bucură pentru Adela și pentru noua veste că este însărcinată pentru a treia oară, dar că s-ar putea ca nurorile sale să nu o placă atât de tare, comentează cârcotașul care nu ratează să facă glume cu colega sa.

Perioada pandemiei i-a ținut mai apropiați, dar vedeta nu susține că a descoperit lucruri pe care nu le știa despre băieții săi, pentru că deși programul ambilor soți e încărcat mereu li se dedică timpul de care au nevoie.

„E o perioadă dificilă, dar sigur îmi doresc să ajungem într-o destinație caldă”

„Nu, nu aș putea spune că este ceva ce îmi lipsește, ci pur și simplu consider că sunt în plină forță creatoare și mai sunt lucruri pe care aș putea să le ofer publicului larg. Îmi place să spun despre mine că sunt un om bun și cred că nu aș putea trăi fără familie. E o perioadă dificilă acum, programul meu nu îmi permite să mă gândesc la o vacanță, decât la vara lui 2021. Și sigur că îmi doresc să ajungem într-o destinație caldă, să stăm la apă, la căldură, dacă se poate chiar pe plajă”
Gabriel Coveșanu (Sursa: click.ro)

Întrebat despre redeschiderea școlilor, mai cu seamă că poartă grija celor doi copii, omul de televiziune a spus că este de părere că e important pentru micuți să meargă la instituțiile educaționale:

„nu este doar un loc unde ei acumulează cunoștințe, ci se pot și dezvolta personal prin socializare, prin raportare la un grup. Și câtă vreme respectă, atât cât pot, regulile de protecție sunt șanse mari să treacă prin această experiență fără niciun fel de incident neplăcut.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI