Cove a dezvăluit secretele din platoul Vorbește lumea. Asta nu vei vedea niciodată la TV

Cove a dezvăluit secretele din platoul Vorbește lumea. Asta nu vei vedea niciodată la TV
Cove, dezvaluiri surpriza de la Vorbeste Lumea

Pe Gabriel Coveșanu, zis și Cove, toată România îl cunoaște. Este unul dintre cei mai simpatici și apreciați prezentatori TV de la noi din țară. Recent, vedeta a dezvăluit secretele din platoul Vorbește lumea. Care sunt lucrurile care nu se vor vedea niciodată la televizor.

Cove a spus care sunt secretele din culisele de la Vorbește Lumea

Plin de energie, vesel și mereu pus pe glume, ai spune că simpaticul Cove nu are niciodată zile proaste, iar felul în care moderează emisiunea Vorbește Lumea este pe placul publicului, aducând zâmbete pe chipurile tuturor telespectatorilor săi.

Cu toate acestea, Cove știe că profesia unui om de televiziune este una extem de ofertantă și solicitantă atunci când are de-a face cu momente delicate, pe care trebuie să știi cum să le gestionezi.

„De-a lungul anilor, la Vorbește lumea am trecut prin mai multe momente de panică. De exemplu, recent ni s-a întâmplat ca într-o dimineață, fix cu câteva clipe înainte de a începe transmisiunea în direct, să pice curentul în zonă.

Sigur că da, avem la dispoziție o echipă de oameni care se ocupă de intervenții pentru a remedia cât mai rapid orice disfuncționalitate apărută. Chiar suntem pregătiți să facem față unor astfel de situații, doar că în acele momente funcționează în platou doar o singură cameră.

Și aici e provocarea, că trebuie să privești doar la acea cameră video cât mai mult timp, evident, până ți se spune din regie că a revenit curentul și că toate camerele și-au reluat funcționalitatea. Telespectatorii nu trebuie să simtă că tu ești condiționat de vreo situație”, a declarat Cove, conform celor de la Unica.

Cove, dezvăluiri incredibile despre emisiunea pe care o prezintă la PRO TV

Potrivit spuselor lui Cove, emisiunea pe care o moderează la PRO TV a debutat ca un proiect estival, dar românii au îndrăgit formatul, devenind atât de popular încât Vorbește Lumea a ajuns să fie difuzată în fiecare zi a săptămânii.

„Emisiunea a trecut de-a lungul timpului prin multe schimbări, nu a avut o formulă clară, fiind într-o metamorfoză permanentă.

Încă de la început, formatul a debutat ca un proiect de vară și uite-așa, încet, dar sigur, conceptul s-a transformat într-o emisiune care acum are șase ani”, a completat vedeta tv pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI