Cosmin Contra îl face praf pe Gigi Becali. Cum îl ironizează selecționerul pe patronul FCSB

Cosmin Contra i-a dat o replică dură lui Gigi Becali

Cosmin Contra i-a răspuns dur lui Gigi Becali, după ce latifundiarul din Pipera i-a reproșat că nu a convocat la echipa națională niciun jucător de la FCSB pentru meciurile pe care reprezentativa României le va disputa în compania Spaniei și a Maltei. Selecționerul i-a reamintit lui Becali că echipa lui se află în subsolul clasamentului Ligii 1.

Cosmin Contra i-a dat o replică dură lui Gigi Becali

Patronul FCSB a prins din nou glas, după ce echipa pe care o patronează a câștigat meciul jucat împotriva celor de la Viitorul Constanța cu 2-1. Se pare că Becali a uitat că FCSB a fost învinsă în precedentele 5 meciuri din Liga 1 și că a fost eliminată din play-off-ul Europa League de Vitoria Guimaraes.

„Coman, Panţîru, Oaidă şi chiar şi Ovidiu Popescu sunt jucători care, după părerea mea, trebuia să-i convoace. Părerea mea, dar eu nu mă pricep, dar el, Contra, e mare specialist. Să vedem ce face el, Contra! Dacă tu nu îi iei pe Florinel Coman, nu ţi-e ruşine? Ce să-ţi facă Florinel Coman? Ce ai tu acolo, mă? Florinel Coman e jucător care îţi poate face diferenţa cu Spania. Cu cine vrei tu să faci diferenţa cu Spania? Îţi dă cu terenul de 700 de ori în cap, te face praf. Un jucător ca Florinel îţi face diferenţa acolo”, a declarat Gigi Becali.

Cosmin Contra nu a dorit să intre într-un război al declarațiilor și s-a mulțumit să îi reamintească lui Becali că FCSB se află în subsolul clasamentului, iar jucătorii lui trebuie să demonstreze că merită să fie convocați la echipa națională.

Cosmin Contra, selecționerul României
Cosmin Contra, selecționerul României

„Domnul Becali ar trebui să se axeze să scoată echipa din subsolul clasamentului. Să facă acei jucători, care sunt foarte buni, să joace la un nivel foarte bun. Nu știu cu ce echipă din Georgia și era să nu se califice în Europa League. Îmi este greu să cred că jucători care nu au putut să întoarcă soarta unui meci cu Guimaraes pot să facă diferența într-un meci cu Spania, care este una dintre cele mai bune echipe din lume.

Pe Gigi Becali îl știam un om corect, care știe fotbal. Să fie antrenor, președinte, patron, medic și team manager sau ce este și să lase echipa națională în pace. Nu este antrenor la echipa națională Gigi Becali. Dacă vine și îmi zice să fie antrenor la echipa națională, poate mă gândesc să-i cedez locul. Ultimele rezultate au arătat cât de capabil este Gigi Becali ca antrenor”, a spus selecționerul României.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI