Coșmarul nu se termină pentru Dana Marijuana: „Mă simt vinovată”

Coșmarul nu se termină pentru Dana Marijuana: „Mă simt vinovată”
Dana Marijuana traieste un cosmar din cauza mortii sotului sau, Daniel Burlacu

Dana Marijuana încă nu și-a revenit după șocul morții soțul ei de acum două luni. Coșmarul continuă pentru Dana Marijuana, iar acum vedeta face declarații halucinante despre Dan Burlacu, care a murit după ce a căzut pe scară și s-a lovit la cap. Dana Marijuana spune că soțul ei era secătuit de puteri prin vrăjitorie. Toate amănuntele șocante, în rândurile de mai jos.

Dana Marijuana crede că moartea soțului ei a fost cauzată de vrăjitorie. „Era slăbit energtic…”

Dana Coteanu, alias Marijuana, încearcă să treacă peste marele necaz de acum două luni, când iubitul ei, Daniel Burlacu, fost campion la arte marțiale, a decedat chiar în curtea casei. Cântăreața are mustrări de conștiință și spune că mai bine urca ea pe scară, în acea seară, el fiind mult prea slăbit. Dana Marjuana are lacrimi în ochi când vorbește despre Daniel Burlacu, bărbatul care i-a fost un real sprijin, ajutând-o să treacă peste episoadele de depresie.

Acesta îi redase pofta de viață. Acum, la două luni de la necazul care s-a abătut asupra familiei, Dana Marijuana a găsit puterea să pună lucrurile cap la cap, și să povestească despre ultimele zile de viață ale bărbatului.

Dan Burlacu, un om bun

„Dan era un om foarte bun, eu sunt mai selectivă, el îi lua pe toți la pachet, îi cinstea. Îmi amintesc că în seara aceea era foarte stresat, avea o energie mare negativă, am simțit, i-am și spus, nu știu de unde provenea. Se certase cu o persoană, în urmă cu ceva vreme. Oricum, starea lui era ca o acumulare de energii negative venite din mai multe părți”, povesteșe Dana Marijuna, potrivit ego.ro.

Dan Burlacu, secătuit de energie prin vrăjitorie?

Cântăreața este sigură că la mijloc este vorba despre răzbunarea unei persoane cu care el se certase și care l-a secătuit de energie apelând la vrăjitorie.

„Cred că cineva l-a secătuit de energie, prin vrăjitorie. El nu mai avea forță, mă tot ruga să plecăm de acasă, într-o vacanță, nu mai era el, în ultimele zile”, a mai spus Dana Marijuana.

Ultima discuție a Danei Marijuana cu soțul ei

Dana Marijuana a mai spus că își amintește ca și cum ar fi fost ieri ultima discuție pe care a avut-o cu soțul ei, cu doar un minut înainte de moartea acestuia.

”I-am spus să se ducă să aducă două lăzi de bere, ca să iasă din starea lui. A alunecat pe scări, a căzut, n-a mai avut putere, era slăbit energetic. S-a lovit puternic la cap, s-a stins din viață… Mai bine mergeam eu, acum mă simt un pic vinovată, dar am crezut că îi fac un bine. Este groaznic, erau niște semne de dinainte, parcă presimțea. Îmi spunea să plecăm într-o vacanță, dar aveam chiriile de plătit, trebuia să muncim, să mai rămânem acasă”, s-a mai confesat Dana Coteanu sursei citate mai sus.

Nu în ultimul rând, Dana Marijuana, care crede în viața de după moarte, susține că are o legătură paranormală cu Dan Burlacu. Nu îl visează, dar îl vede și îi aude vocea.