Coșmar fără sfârșit pentru Irinel Columbeanu. Lovitura decisivă primită de fostul soț al Monicăi Gabor

Pe lângă greutățile economice suportate de oamenii cu afaceri din cauza blocajelor generate de pandemia actuală, Justiția i-a adăugat lui Irinel Columbeanu o altă povară. Ce a decis o instanță de judecată în privința omului de afaceri român și unde l-au adus urmările acestei decizii pe Columbeanu, în rândurile de mai jos.

Condamnat la executare silită

Cel care a fost în urmă cu mai mulți ani consortul Monicăi Gabor a fost condamnat de curând la executare silită de către judecători pentru recuperarea unei sume de 3 milioane de euro, iar această decizie l-a trimis din luxosul cartier Cosmopolis, de unde a fost evacuat, într-un apartament cu două camere închiriate din Colentina, unde s-a dus să locuiască alături de partenera lui.

„Cu privire la presupusul caracter nedatorat al sumelor supuse executării silite, instanța constată că aceste aspecte au fost deja tranșate definitiv în cadrul dosarelor asociate aflate pe rolul Tribunalului București și Tribunalului Ilfov, care privesc procedura de insolvență a contestatorului.

Orice alte aspecte care privesc natura și cuantumul sumelor datorate de contestator trebuie supuse analizei instanței competente a soluționa incidentele ce decurg din starea de insolvență a contestatorului. În concluzie, față de toate argumentele de fapt și de drept expuse anterior, instanța urmează să respingă, în rest, ca neîntemeiată, contestația la executare formulată de contestator“, au pronunțat magistrații.

Averea lui Irinel este în cădere în gol de mai mulți ani

Bugetul lui Columbeanu a început să fie perforat odată cu anul 2012, când s-a constatat că acesta nu își mai poate plăti datoriile față de bancă pentru un împrumut de circa 5 milioane de euro pe care îl făcuse cu 5 ani în urmă. Între timp, averea afaceristului s-a micșorat de cel puțin 10 ori, iar acesta a fost nevoit să străngă tot mai mult cureaua.

Irinel Columbeanu și fosta soție, Monica Gabor
Irinel Columbeanu și fosta soție, Monica Gabor

Între altele, în urmă cu două luni, vila pe care și-o construise la Izvorani, în apropierea lacului Snagov, i-a fost pusă sub sechestru, iar bărbatul în vârstă de 63 de ani, obișnuit cu un stil de viață extravagant, s-a văzut obligat să renunțe și la mașinile sale luxoase în încercarea de a-și plăti datoriile.

În prezent, falimentarul folosește un autoturism Opel Astra precum numeroși alți români de condiții normale, în vreme ce, cu ani în urmă, conducea un Rolls Royce Phantom EWB și un Bentley, ambele în valoare de mai multe sute de mii de euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI