Cornel Galeș s-a făcut de râs. Vrea averea Ilenei Ciuculete, dar n-are bani nici măcar de taxa de timbru

Cornel Galeș s-a făcut de râs. Vrea averea Ilenei Ciuculete, dar n-are bani nici măcar de taxa de timbru
Ce au împărțit fii Ilenei Ciuculete, la 3 ani de la moartea artistei. Oamenii s-au uitat lung în farfurii

Cornel Galeș vrea averea Ilenei Ciuculete, dar s-a făcut de râs când s-a aflat că nu are nici măcar bani pentru taxa de timbru. Bărbatul are 57 de ani și a contestat recent decizia magistraților care au împărțit averea fostei soții.

Cornel Galeș vrea averea soției

Fostul soț al regretatei Ileana Ciuculete s-a făcut de râs. Bărbatul vrea moștenirea partenerei precedente de viață, dar nu are bani nici de taxa de timbru. Solista de muzică populară s-a stins din viață în luna martie a lui 2017. Ultima decizie a magistraților, în legătură cu averea sa, nu l-a mulțumit pe Galeș, așa că acesta a contestat decizia magistraților în privința împărțirii averii Ilenei.

Bărbatul s-a făcut de râs când a făcut Apel pentru a i se aproba neplata taxei de timbru, 2% din avere, pentru că nu are venituri. Din păcate pentru acesta, nu i s-a aprobat. ”Respinge cererea de ajutor public judiciar. Cu drept de reexaminare în termen de 5 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică. Document: Încheiere de şedinţă. 26.09.2019”, se arată în decizia instanței.

Cornel Galeș vrea averea soției, dar s-a făcut de râs pentur că nu are bani de taxa de timbru
Cornel Galeș vrea averea soției. Acesta s-a făcut de râs pentru că nu are bani de taxa de timbru

Ce face acum fostul soț al Ilenei Ciuculete

De luni bune, Cornel s-a mutat în Spania și a preferat să piardă orice legătură cu apropiații din România. Fostul soț al Ilenei Ciuculete trăiește o viață liniștită cu Vivi, cea care îi este șefă, dar și parteneră de viață.

”A învederat că nu au existat 50 de costume populare, ci mult mai puține, din care o parte însemnată a fost luată de către cei doi copii ai defunctei, restul fiind acordat conform datinilor, în timp ce mobilierul a fost înstrăinat odată cu imobilul din ___ Pârâtul a susținut că nu a ascuns existența drepturilor de autor, ci s-a omis, din eroare, includerea acestora în masa succesorală, iar reclamantul cunoștea calitatea defunctei de cântăreață de muzică populară”
Magistrați

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI