Cornel Galeș a murit într-un accident auto. Cu cine se afla în mașină. Nașa lui de cununie a făcut primele declarații

de: Andrei Simion
01 12. 2019

Cornel Galeș a murit într-un accident rutier în Spania. Văduvul Ilenei Ciuculete se mai afla cu două persoane în mașină în momentul în care s-a produs tragedia și nu ar fi purtat centură de siguranță. Informațiile au fost oferite de nașa lui de cununie, Doina Belu.

Cornel Galeș a murit într-un accident auto. Nașa lui de cununie a făcut primele declarații

„Erau trei în mașină, Cornel era la volan. Nu avea centură, cineva a intrat în ei și el a murit. Am vorbit cu unul dintre cei care era în mașină, era în stare de șoc și abia înțelegeam ce spune. Ne-au dat și număr de cadavru, am rugat pe cineva care știe spaniolă să sune acolo. Cadavrul există, dar nu vor să ne dea detalii pentru că nu îi lasă legea, nu suntem rude apropiate. Dar el nu mai are pe nimeni pe lumea asta, nu știu ce să mai zic… Sper să nu fie adevărat, dar cred că este”, a declarat Doina Belu pentru wowbiz.ro.

Cornel Galeș, alături de nașa lui de cununie

Informația a fost confirmată pentru aceeași publiacție și de Viviana, șefa lui Cornel Galeș și cea despre care se presupune că i-a fost iubită după moartea Ilenei Ciuculete: „Din păcate, s-a confirmat. Nu sunt prea multe de zis, nici nu știu ce să zic. Dumnezeu să îl odihnească.”