07 feb. 2024 | 13:31

Ce a scos Cornel Dinicu din cenuşa de la Ferma Dacilor. Patronul face noi dezvăluiri, ce spun anchetatorii

News
Ce a scos Cornel Dinicu din cenuşa de la Ferma Dacilor. Patronul face noi dezvăluiri, ce spun anchetatorii
Cornel Dinicu, din nou în lacrimi la locul incendiului de la Ferma Dacilor

Cornel Dinicu a ajuns din nou la locul incendiului de la Ferma Dacilor. Cu lacrimi în ochi, patronul pensiunii care s-a făcut scrum în a doua zi de Crăciun, incendiu în care opt persoane și-au pierdut viața, a făcut o nouă dezvăluire neașteptată. Ce se va întâmpla pe terenul pe care a avut loc tragedia.

Cornel Dinicu, din nou în lacrimi la locul incendiului de la Ferma Dacilor

Update, miercuri, 7 februarie 2024, ora 13:30. Expertiza de miercuri a fost marcată de un moment sfâșietor. În timp ce se plimba printre ruinele pensiunii Ferma Dacilor, Cornel Dinicu a găsit, în mormanul de resturi și cenușă, geaca arsă a fiului său.

Știre inițială:

Patronul Ferma Dacilor a ajuns împreună cu anchetatorii și apărătorii săi, miercuri, 7 februarie 2024, la locul incendiului devastator din a doua zi de Crăciun, în care opt persoane și-au pierdut viața.

Cu lacrimi în ochi, Cornel Dinicu a vorbit cu reporterii prezenți, dezvăluind că proiectul „Ferma Dacilor” va continua, dar fără el, pensiunea urmând să fie reconstruită pe același teren.

„Familia Ferma Dacilor este foarte mare, sunt mii de oameni care fac parte din ea. Am vrut să construiesc lucruri frumoase pentru mine, pentru cei dragi şi pentru ţara, sunt patriot, nu am vrut să plec din ţară. Povestea Ferma Dacilor trebuie să meargă mai departe chiar şi fără mine. Ceilalţi vor să reconstruiască tot”, a declarat la Antena 3 CNN.

Spiritele s-au încins

La un moment dat, spiritele s-au încins, s-a iscat chiar o polemică între experţii delegaţi de Parchet şi cei ai lui Cornel Dinicu la locul incendiului. Nu toate probele indicate ar fi relevante în anchetă, spun experţii delegaţi de Parchet.

În timpul acestei expertize, anchetatorii vor să obțină noi probe și mărturii, concentrându-se pe camera deasupra căreia erau montate panourile electrice, pentru a se stabili câte erau, de fapt, și dacă acestea au avut vrut rol în incendiul din a doua zi de Crăciun.

„Mâna criminală o vor decide experții. Astăzi se vor lămuri lucrurile în privința panourilor electrice, cât de bine le-am realizat și cât de bine le-am făcut”, a declarat Cornel Dinicu.

Te-ar putea interesa și: Avocatul Cuculis, dezvăluire importantă în dosarul Ferma Dacilor. Ce ar fi făcut Cornel Dinicu în august

Cornel Dinicu, din nou în lacrimi la locul incendiului de la Ferma Dacilor. Dezvăluirea făcută de patron, nimeni nu se mai aştepta la asta

„Treaba asta a contribuit la nenorocire”

Pentru a participa la această ultimă expertiză, Cornel Dinicu a fost scos din arestul la domiciliu, măsură aplicată în cazul său din data de 1 februarie, când a scăpat de arestul preventiv.

„Nu a fost nicio problemă la pensiunie. Legat de partea electrică, e un detaliu care ne-a chinuit foarte tare. Treaba asta a contribuit la nenorocire. Dacă centrala de avertizare a incendiilor funcţiona, sunau alarmele şi oamenii ieşeau din clădire”, a mai spus Cornel Dinicu, pentru sursa citată.

Te-ar putea interesa și: Prima declaraţie a lui Cornel Dinicu, după eliberarea din arest. Planurile patronului de la Ferma Dacilor

Parteneri
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Redactia.ro
Mihai Trăistariu, reacție dură după ce Eurovision-ul a fost câștigat de non-binar-ul Nemo! „E o cerșeală de voturi”
Click.ro
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
Digi24
Adelina Pestrițu zguduie internetul românesc cu cel mai recent anunț. Mii de oameni au reacționat!
Unica.ro
Urmează noi zile libere pentru bugetari. Hotelierii se pregătesc deja
EVZ.ro
Star Matinal. Dan Ciotoi, luptă cruntă cu boala! Cum a fost salvat artistul, în ultima clipă. A fost la un pas de moarte: ”Dacă întârziam câteva ore...” / VIDEO
Spynews
Noua regulă din magazinele din România. Decizia care va fi obligatorie prin lege
Capital.ro
Cuvântul care poate da o nouă întorsătură vieții tale: ”Trebuie doar să îl pui înainte de orice afirmație!”
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
ALERTĂ alimentară! PRODUS contaminat în MEGA IMAGE
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Horoscop săptămânal 13 - 19 mai 2024: Taurii au o perioadă deosebită în viața lor
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro