Corina Dănilă, veste neașteptată, după ani întregi de chin. Ce a aflat vedeta zilele acestea

Corina Dănilă, veste neașteptată din Parlament, care a adoptat recent o nouă lege, în favoarea ariei în care se învârte problema prezentatoarei TV.

Corina Dănilă, veste bună după ani întregi de chin

Pe când formau un cuplu, Corina Dănilă și Norris Măgeanu au făcut un credit uriaș, de 1,7 milioane lei (458952 franci elvețieni), bani cu care au garantat achiziționarea unei vile cu etaj într-o localitate de lângă Capitală. Prezentatoarea tv și-a pierdut casa în anul 2012, în favoarea băncii, ca urmare a devalorizării galopante a francului elvețian. Cei doi, deja separați, nu au mai putut plăti ratele, astfel că instituția a intrat în posesia vilei.

Corina Dănilă, veste neașteptată, după ani întregi de chin. Ce a aflat vedeta zilele acestea
Corina Dănilă și Norris Măgeanu

„Corina nu poate trece peste perioada dificila din viata ei. I-a fost foarte greu. Dupa ce a pierdut casa, impreuna cu fetita, s-a mutat la mama ei, insa starea ei nu este foarte buna. Apropiatii au sfatuit-o sa consulte un specialist, dar a refuzat. Nu si-a revenit nici dupa ce a primit postul de la TVR.  Sa speram ca va reusi sa depaseasca momentul greu”, declarau  surse din preajma actriței, la acea vreme, pentru CanCan.

Ce a aflat vedeta zilele acestea

Cu toate că avea șanse foarte mici de reușită la acel moment, vedeta a atacat ani de-a rândul în instanțe decizia favorabilă creditorilor, în speranța că la mijloc poate interveni o minune. Toamna trecută, instanțele i-au acceptat recursul în dosar, pe rol acum la Curtea de Apel București, fiind recursul instituției financiare.

Chiar și așa, situația nu părea că va ajunge la un rezultat pozitiv pentru prezentatoare. Totul până când Parlamentul să adopte o nouă formă a Legii Dării în Plată, prin care românii au contractat un credit, putându-și achita datoria la un curs rezonabil al valutei în care au făcut împrumutul, ceea ce nu se putea până de curând.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI