Corina Crețu l-a sunat pe Liviu Dragnea. Surpriză! Cine i-a răspuns la telefon: ”Mi s-a părut puțin deplasat”

Corina Crețu l-a sunat pe Liviu Dragnea, dar la telefon nu a răspuns liderul PSD

Comisarul european Corina Crețu a făcut declarații care dau de înțeles că multe dintre deciziile pe care miniștrii ar trebui să le ia pe cont propriu, sunt luate de fapt la comandă. Ea a precizat că a încercat să îl sune pe liderul PSD, Liviu Dragnea, pentru a discuta cu el, dar de fiecare dată ar fi răspuns „diverse doamne.”

Corina Crețu l-a sunat pe Liviu Dragnea

Comisarul european a spus că a încercat să îl sune pe Liviu Dragnea în momentul în care și-a dat seama că sunt decizii care nu se iau la Guvern, dar a avut parte de o surpriză. La telefon nu i-a răspuns liderul PSD.

„Mi-am dat seama că sunt lucruri care nu pot fi rezolvate direct cu miniștrii și atunci am avut câteva încercări să-l sun pe domnul președinte al partidului, pe domnul Dragnea. Și-mi răspundeau diverse doamne, de fapt mai mult doamna Alexandrescu. Mi s-a părut puțin deplasat. Miniștrii din toate statele sunt miniștri autonomi. Din păcate, în România nu se ia nicio decizie fără să se dea un telefon”, a declarat Corina Crețu în cadrul unui interviu la Hotnews.ro Live.

Ea a mai precizat că a încercat să aibă relații bune cu toate guvernele pe care le-a avut România în perioada în care a fost comisar european și că speră ca Bucureștiul să reia dialogul instituțional cu Bruxelles după alegerile europarlamentare, pentru a continua implementarea proiectelor.

Corina Crețu a mai spus că 10 august 2018 a fost momentul în care a decis că nu mai poate să se asocieze niciodată cu PSD.

„A fost momentul în care mi-am dat seama că eu nu mai pot să mă asociez cu acest partid niciodată. Nu am crezut că după 30 de ani de la Revoluție pot să asist la asemenea scene. (…) Eu n-am crezut că o să trăiesc așa ceva după 30 de ani de la Revoluție și n-am muncit acești 30 de ani ca să mai fiu asociată cu asemenea acțiuni”, a spus Corina Crețu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI