Corina Chiriac rupe tăcerea despre cifrele pandemiei: ”Sunt umflate. Comunismul era sugar cu suzetă pe lângă vremurile astea”

Corina Chiriac rupe tăcerea despre cifrele pandemiei: ”Sunt umflate. Comunismul era sugar cu suzetă pe lângă vremurile astea”
Corina Chiriac rupe tăcerea despre cifrele pandemiei ”Sunt umflate. Comunismul era sugar cu suzetă pe lângă vremurile astea”

Artista și-a împărtășit și ea punctul de vedere despre actuala pandemie din România. Corina Chiriac rupe tăcerea despre cifrele pandemiei și susține că acestea sunt umflate. Ea consideră că această criză sanitară nu este chiar atât de gravă precum se vede la TV.

Corina Chiriac rupe tăcerea despre cifrele pandemiei

Invitată în cadrul unei emisiuni live, Corina Chiriac a discutat despre actuala situație din România. Mai exact, a discutat despre pandemie și cifrele alarmante pe care toate posturile TV le rulează de dimineața până seara.

„Comunismul era un sugar cu suzeta în gură față de vremurile actuale, îndrăznesc să spun asta, pentru că am trăit acele vremuri și știu ce a fost bun și rău. În vremurile astea, dacă la început casa mea a fost o închisoare, având peste 65 de ani, ulterior casa mea a devenit un adăpost”, a declarat artista la Gândul Live.

Corina Chiriac despre cifrele pandemiei: ”Sunt umflate”

Artista a mărturisit că ea nu crede că aceste cifre ridicate reflectă realitatea din România. A mai povestit cum a reușit să treacă de carantină și să își mențină atitudinea optimistă. Corina Chiriac s-a rugat la Dumnezeu și a ținut legătura cu arhimandritul Papacioc, duhovnicul ei.

„Eu sunt bine, cu ajutorul lui Dumnezeu. M-am gândit ce să vă spun, util… Pentru mine această perioadă a fost benefică. Eu l-am avut duhovnic pe arhimandritul Papacioc.

Eu am trecut în urmă cu 20 de ani printr-o depresie foarte mare, din cauza unor necazuri, am fost foarte supărată, au murit părinții, au fost mai multe necazuri. Am fost la el la chilie, și mi-a spus că el a făcut o pușcărie grea și că a avut încredere în Dumnezeu (…)”, a mai spus Corina Chiriac.

Corina Chiriac rupe tăcerea despre cifrele pandemiei ”Sunt umflate. Comunismul era sugar cu suzetă pe lângă vremurile astea”
Corina Chiriac a trecut de vremurile grele cu ajutorul duhovnicului său

Își vede tot mai rar prietenii

„Cu unii mă vad, în particular, câte doi-trei, în siguranță. Mi-e dor de șueta românească, de stat la taclale. Îmi este teamă că societatea umană poate claca în anumite perioade din cauza izolării.

Mie nu mi-e frică de mine, eu cred în Dumnezeu. Dacă îmi sună clopoțelul, oricum voi pleca. Eu mai cred și în viețile succesive (…). Omul are de la Dumnezeu liberul arbitru, dar când dă de libertate greșește prin exces”, a mai declarat Corina Chiriac.

Corina Chiriac discută rar despre pandemie

Cu toate că România trece prin clipe grele și tot mai mulți pensionari au probleme financiare, artista susține că nu vrea să se bage în diverse discuții sociale publice. Este mulțumită de veniturile ei pe care încearcă să le sporească prin diverse proiecte.

„Aici intrăm într-o controversă, este o Cutie a Pandorei pe care nu vreau să o deschid (…) Am refuzat să iau parte activă la ceea ce s-a întâmplat. Eu în momentul de față sunt un pensionar liber de obligații. Nu mă bag în ceea ce se întâmplă. Am atâta treabă. Sunt în proces de resetare”, a mai precizat Corina Chiriac.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI