Corina Bud s-a transformat radical, la 11 ani după ce a devenit mamă. Cum a apărut de ziua fiului ei Robin

Autor: Chivu Ana - 21:42, 15 nov. 2019
Schimbarea Corinei Bud, la 11 ani după ce a deveit mamă

Fanii Corinei Bud au sesizat că blondina pare că a cam dispărut din peisajul monden. Aceasta nu prea își face apariția la diverse evenimente, își onorează contractele și are o grijă deosebită de unicul copil, Robin. Iată cum a venit la ziua fiului său!

Corina Bud, transformată total la 11 ani după ce a devenit mamă

Corina Bud rămâne pe acelaș palier cu Anna Lesko la apariții sexy, încredere de sine și un stil care pune bărbații pe jar. Cu toate astea, Corina a avut un moment în viață care a făcut-o să se schimbe, atunci când a devenit mamă.

Aceasta a avut o apariție cum rar au mai văzut fanii săi. Ea a ales să îmbrace un hanorac lejer, cu câteva numere mai mare și o coafură extrem de simplă. Cântăreața a lăsat deoparte rochiile mulate și scurte și bluzele transparente și s-a pus la pozat alături de fiul ei, Robin, care abia a împlinit 11 ani.

Fiul Corinei Bud a făcut 11 ani. Iată cum s-a transformat artista de când a devenit mamă
Fiul Corinei Bud a făcut 11 ani. Iată cum s-a transformat artista de când a devenit mamă

De ce refuză Corina să mai apară la TV?

Cornelia Ionescu a fost invitată la Teo Show pentru a discuta chiar despre decizia bruscă a Corinei de a nu mai apărea public. Iată ce a spus jurnalista!

„Părea deschisă față de presă… nu am văzut-o retrasă. La ultimele evenimente a avut o reacție față de reprezentanții presei. Ea e genul de persoană care sună, dacă nu i-a convenit ceva, a sunat imediat. Cred că despărțirea de bărbatul pe care l-a iubit, a determinat-o să se comporte diferit, să vadă viața cu alți ochi și să se dedice băiețelului ei, să-și canalizeze atenția către familia ei, mai ales asupra băiețelului. Ai momente pur și simplu când nu-ți mai dorești să apari în ziare, cu toții știm asta”
Cornelia Ionescu (Sursa: Teo Show) 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI