17 feb. 2022 | 16:37

Copil lovit de o autospecială a Poliției pe trecerea de pietoni. Accidentul a avut loc în zona Gării din Bacău

News
Copil lovit de o autospecială a Poliției pe trecerea de pietoni. Accidentul a avut loc în zona Gării din Bacău
Copil lovit de mașina poliției pe trecerea de pietoni

Astăzi, un copil a fost lovit de o mașină de Poliție, în zona Gării din Bacău. Copilul traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni, moment în care a fost izbit de autospeciala Poliției.

Copil a fost transportat la spital

Accidentul cumplit a avut loc în fața Gării din municipiul Bacău. Copil s-a angajat în trecerea regulamentară a străzii, pe trecerea de pietoni. În timp ce se afla pe trecere, a fost lovit de către o autospecială ce aparține Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD, iar cel mic a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Bacău pentru îngrijiri medicale de specialitate. De asemenea, la accident s-au prezentat și colegii agentului aflat la volanul autospecialei. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest și urmează să fie audiat, urmând să fie deschis și un dosar de cercetare penală.

Deocamdată nu sunt imagini din timpul impactului, însă martorii de la fața locului au surprins momentele de după impact cu telefoanele mobile. Ulterior, imaginile au fost postate pe rețelele de socializare.

Copil lovit de mașină pe trecerea de pietoni, în Suceava

Un alt copil a fost lovit pe trecerea de pietoni, special amenajată și semnalizată, în cartierul Obcini din municipiul Suceava. Șoferul este un bărbat, în vârstă de 32 de ani, tot din Suceava. În urma impactului, copilul de 7 ani a fost rănit și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Oamenii legii sosiți la fața locului l-au testat pe șofer cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.00, iar ulterior i s-au recoltat monstre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Polițiștii au întocmit un dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Bărbat spulberat de o mașină pe trecerea de pietoni

În cursul zilei de ieri, un bărbat a fost lovit puternic de o mașină, în timp ce traversa o stradă din Cluj. Momentul impactului a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Accidentul a avut loc pe strada Fabricii din Cluj, în jurul orei 20:40.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au fost sesizaţi în jurul orei 20.40, cu privire la un accident de circulaţie produs pe strada Fabricii din municipiul Cluj-Napoca. Din primele informaţii, conducătorul unui autoturism, în vârstă de 20 ani, din Cluj-Napoca, în timp ce se deplasa pe strada Fabricii, ar fi surprins şi accidentat un bărbat de 73 de ani, din Cluj-Napoca, aflat în traversarea părţii carosabile”, au informat reprezentanții Poliției Cluj.

Din păcate, bărbatul de 73 de ani a decedat din cauza rănilor suferite.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Netflix, o nouă lovitură. Povestea despre care vorbește toată lumea
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Capital.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANUNȚUL PRIVIND PENSIILE! Ministerul Muncii a DAT VESTEA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro