Copiii vedetelor au absolvit liceul. Cum arată Năstase, Serea sau Bittman acum

Copiii vedetelor au absolvit liceul. Cum arată Năstase, Serea sau Bittman acum
Copiii vedetelor au absolvit liceul.

Sunt emoții și multă mândrie în ochii părinților, iar asta pentru că absolvenții de liceu au terminat cursurile pe data de 4 iunie.

Copiii vedetelor au absolvit liceul

Este și cazul unor copii de vedete precum Amalia Năstase, Anca Serea sau Dan Bittman. Copiii lor se pregătesc acum de susținerea examenului de Bacalaureat. Astfel, pe rețelele de socializare sunt mai multe poze de la absolvire, dar și de la banchetele de final de an. Astfel, Amalia Năstase a publicat multe fotografii cu fiica sa majoră, care s-a transformat într-o adevărată domnișoară:

”O seară pe care o așteptăm de 12 ani”, a notat Amalia în dreptul imaginilor în care Alessia apare coafată lejer, cu un machiaj de seară și îmbrăcată într-o rochie neagră, elegantă, și încălțată în pantofi cu toc.

Alessia, în vârstă de 18 ani, fiica cea mare a foștilor soți Amalia și Ilie Năstase, a absolvit liceul privat Mark Twain International School, iar petrecerea de final cu colegii s-a dat într-un celebrul local din Herăstrău.

Fiul Ancăi Serea își dorește să studieze în străinătate

Anca Serea, mamă a șase copii, a trăit și ea emoții alături de fiul ei, David, în vârstă de 19 ani.

„Așa a fost mereu! Împreună la bine și la greu, îți mulțumesc, David! Sunt mândră de tine și-ți voi fi alături indiferent de orice!”, a notat Anca Serea pe Instagram.

David este un tânăr înalt și arată extraordinar în costum elegant. De menționat este că David este fiul Ancăi Serea cu fostul său soţ, omul de afaceri Filip Poplingher, care a murit în anul 2010. Și David a absolvit un liceu privat, iar pe mai departe își dorește să studieze în Marea Britanie sau Olanda.

Dan Bittman și Liliana Ștefan, alături de fiul lor

Deși nu mai formează un cuplu, Dan Bittman și Liliana Ștefan sunt mereu împreună atunci când este vorba de copiii lor. Astfel că amândoi i-au fost alături lui Patrick, la festivitatea de absolvire a liceului.

“A venit rândul lui Patrick. După Alex, este al doilea absolvent al familiei, se pregătește Marc”, a notat Dan Bittman, încântat de băiatul său mijlociu.

“Îl știu de când s-a înființat lumea. Lumea mea și lumea lui. De mic i-am zis în toate felurile posibile de la Bobel, că arăta ca o bobiță, la Prințul, pentru că are așa o atitudine. El este Patrick, băiatul cu inima de aur și vorba de miere. Azi s-a încheiat un ciclu important pentru el, liceul. Urmează-ți visele, Patrick! Eu o să fiu mereu pe aproape, mândră de tot ce faci!”, a fost și mesajul postat de Liliana Ștefan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI