Copiii Măruță au bifat primul lor contract! Cu cine au semnat Eva și David

Andra, Catalin Maruta si copiii lor

Copiii Măruță au bifat primul lor contract. Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, Eva, care e şi cea mai mică YouTuberiţă, şi fiul lor, David, care şi el are succes pe Internet cu postările amuzante, au filmat o reclamă la un hypermarket.

Ce drăguț. Eva și David Măruță au făcut pimii lor bani. Ce au fost puși să facă

La rândul ei, Andra a beneficiat, în urmă cu ceva timp, de un turneu şi un concert, sponsorizate de același lanţ de magazine din România, firmă pentru care copiii ei, Eva și David, filmează un spot publicitar.

“Viaţa noastră este ca un spectacol uneori! M-am distrat zilele acestea lucrând la un nou proiect. Vă împărtăşesc câteva imagini din culise, abia mai am răbdare, vreau să vă arăt despre ce e vorba. V-am făcut curioşi?”, a scris Andra, pe reţelele sociale.

Eva Maruta, in rolul lui Queen Barb
Eva Maruta, in rolul lui Queen Barb

Cum își încurajează Cătălin Măruță copiii

Cătălin Măruţă nu a rezistat și și-a lăudat și el copiii.

„Când eşti copil, crezi că totul e posibil! Iar noi îi încurajăm pe Eva şi David să viseze: vrem să creadă că pot deveni orice îşi doresc! Şi părinţii noştri au crezut în noi! Sper ca şi Eva şi David să aibă aripi la fel de puternice, să ajungă oriunde cu ele! Noi o să fim mereu aici să le spunem că totul este posibil!”, a spus și Cătălin Măruță.

Cei doi copii împreună cu mama lor, Andra, au filmat un spot publicitar ce face parte din campania filmului muzical “Trolii Descoperă lumea”. Andra, Eva și David sunt ambasadorii acestui proiect unic în România.

Eva și David interpretează personaje din dintr-un film animat

Astfel, Eva o interpretează pe Queen Barb, iar David îl joacă pe Tiny Diamond, personaje existente în film. “Trolii” este un film 3D de animaţie bazat pe jucăriile cu troli realizate de Thomas Dam.

Pentru filmări au avut nevoie de aprobarea Universal International, pe care au și primit-o, astfel că cei trei au avut parte de condiţii ca la Hollywood în timpul filmărilor.

Reclama a fost filmată de un regizor din Islanda

Reclama a fost filmată cu un regizor venit tocmai din Islanda. În plus, 250 de oameni au lucrat la acest proiect. Eva şi David au fost legaţi de corzi, când au filmat atârnaţi, ca şi când ar zbura. Amândoi au avut propriile cabine la dispoziţie.

Pe de altă parte, fiica lui Virgil Ianțu a devenit model. Jasmina a prezentat hainele pe care le face Andreea Raicu. Jasmina Ianțu, în vârstă de 15 ani, a avut de prezentat o colecție de hanorace cu mesaje.

Andreea Raicu, mulțumită de ceea ce face

”Dacă cineva mi-ar fi spus în urmă cu 15 ani, când prezentam emisiunea Big Brother împreună cu Virgil Ianţu la Prima TV, că la un moment dat nu voi mai lucra în televiziune, că voi avea business-ul meu propriu şi colecţia mea de haine, tricouri şi hanorace şi că fiica lui Virgil, Jasmina, va poza pentru ele, n-aş fi crezut acest lucru nici măcar o secundă”, a declarat Andreea Raicu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI