17 oct. 2024 | 16:59

Copiii lui Kate Middleton și ai Prințului William nu au voie să mănânce la aceeași masă cu părinții: Regula strictă se aplică chiar și de Crăciun

Monden
Copiii lui Kate Middleton și ai Prințului William nu au voie să mănânce la aceeași masă cu părinții: Regula strictă se aplică chiar și de Crăciun

Deși copiii lui Kate Middleton și ai prințului William duc o viață aparent de vis, există numeroase reguli pe care trebuie să le respecte încă de la o vârstă fragedă.

O regulă mai puțin cunoscută, dar strictă, este că aceștia nu au voie să ia masa împreună cu părinții lor, chiar și în cadrul unor ocazii speciale, cum ar fi sărbătorile de Crăciun. Acest protocol face parte din tradițiile stricte ale Familiei Regale.

De ce nu au voie să stea la aceeași masă cu părinții lor

Fostul bucătar regal, Darren McGrady, a dezvăluit că motivul pentru care prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis nu pot sta la masă cu adulții este acela că nu au învățat încă „arta conversației politicoase”.

Copiii nu participă la mesele oficiale alături de părinți până când nu sunt pregătiți să poarte conversații adecvate, conform etichetei regale. Acest lucru este valabil și în perioada sărbătorilor, inclusiv la masa de Crăciun, când copiii mănâncă separat, sub supravegherea bonei lor.

Bona decide meniul celor trei copii

În ceea ce privește mesele copiilor, bona are controlul asupra meniului și se asigură că aceștia consumă mese echilibrate, bogate în legume sănătoase, dar și noi feluri de mâncare adaptate preferințelor lor. Acest lucru este important în educația lor, ajutându-i să adopte obiceiuri alimentare sănătoase și să se familiarizeze cu preparatele servite la mesele regale.

În plus, membrii Familiei Regale respectă reguli alimentare foarte stricte. De exemplu, unele alimente, precum fructele de mare, sunt evitate pentru a reduce riscul de intoxicații alimentare, iar regina Elisabeta a fost cunoscută pentru meticulozitatea ei în ceea ce privește dieta.

Aceste reguli se aplică atât adulților, cât și copiilor, contribuind la disciplina și tradiția regală care a trecut din generație în generație.

Parteneri
Doliu în lumea artistică. A murit unul dintre cei mai importanți actori și prezentatori din România
Redactia.ro
Testul pe care numai geniile îl pot rezolva în doar 10 secunde. Poți vedea al doilea cal din imagine?
Click.ro
Alegeri prezidențiale în Republica Moldova. Ce arată datele celui mai recent sondaj
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
EXCLUSIV / Oana Roman a ajuns la Psihiatru. Ce s-a întâmplat cu vedeta. Primele declarații
Unica.ro
Cântărețul, Chris Brown, bun de plată. Un bărbat îi cere 16 milioane de doari pentru că l-ar fi agresat
EVZ.ro
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
Spynews
A înșelat-o pe Elena Udrea? Adrian Alexandrov, anunț după 8 ani de relație
Capital.ro
Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret. Detaliile ieșite din comun de la ceremonie: „A fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată”
Avantaje
SONDAJUL care arată CLAR CÂȘTIGĂTORUL alegerilor PREZIDENȚIALE
Mediaflux
Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, primul mesaj după ce au fost eliminați de la Asia Express. Au părăsit competiția în ediția din 16 octombrie
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce mesaj a transmis Adrian Nartea după eliminarea de la Asia Express. Postarea a emoționat fanii: „Fără trofeu, dar câștigători!”
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro