Misha lui Connect R, transformare totală. Cum arată acum fosta soție a artistului FOTO

Misha lui Connect R, transformare totală. Cum arată acum fosta soție a artistului FOTO
Misha a optat pentru o nouă schimbare de look

Misha, fosta soție a lui Connect-R, este de nerecunoscut! Frumoasa artistă a recurs la o nouă schimbare de look și a surprins pe toată lumea. Adeptă a transformărilor radicale, Misha vine în fața fanilor ei cu propuneri inedite, atât din punct de vedere vestimentar, cât și în ceea ce privește look-urile, imaginea ei fiind mereu o surpriză.

Misha este total schimbată

Misha, pe numele său real Mihaela Sotrocan, a simțit nevoia unei schimbări și a ales să urmaze tradiția de primăvară, mai exact a ales să-și schimbe înfățișarea la început de sezon. De această dată, cântăreața a optat pentru o coafură tip box braids ce este foarte apreciată și de vedetele din afară. După cum era de așteptat, părerile fanilor nu au întârziat să apară. „Da sau nu?”, a întrebat vedeta pe pagina sa de Instagram, și a primit numeroase răspunsuri.

„N-am văzut așa ceva…. tu ești frumoasă oricum, cu păr, fără păr, împletit, drept, lung, scurt…”; „Mega Da”; „Da, ești superbă”; „Doamne cât ești de frumoasă”, sunt doar câteva dintre complimentele oferite de admiratori.

De la „periuță” la împletituri

Nu cu mult timp în urmă, soția lui Connect-R s-a ras în cap, adoptând un look nonconformist și ușor extravagant, decizie ce a stârnit controverse în rândul fanilor, sentimentele fiind împărțite. Totuși, curajul și dorința de transformare, de reinventare, sunt mereu de apreciat. Atunci când se plictisește de imaginea din oglindă, artista optează pentru peruci.

Fosta soție a lui Connect-R, rasă în cap
Fosta soție a lui Connect-R, rasă în cap

Cântăreața a vorbit, la scurt timp după schimbarea de look, și despre problemele din căsnicie. „Aş fi ipocrită să spun acum că mamă, totul este roz, vai, noi ne iubim cel mai mult de pe planeta asta. S-a pus problema divorţului pentru că suntem amândoi foarte orgolioşi”, mărturisea ea. Cât despre tunsoare, Misha declara:

„Încă nu am terminat. Nici nu mai aveam nimic de pierdut, era destul de scurt. Îmi doream de foarte mult timp schimbarea asta, dar nu aveam curaj. Am zis să o fac de tot! Să ştii îmi place. Eram şocată că aveam maşina în cap, dar chiar îmi place. Mama nu mă mai primește acasă”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI