Connect-R, atac dur la mama lui Culiță Sterp. Ce are de împărțit cu biata femeie: ”Așa ceva?!”

de: Bișinicu Andreea
12 02. 2021

Connect-R, atac dur la mama lui Culiță Sterp. Faimosul artist nu s-a mai putut abține și a spus tot. Ce l-a deranjat pe Connect-R la mama Geta și care a fost replica acestuia vizavi de remarca rasistă pe care a făcut-o părintele lui Culiță Sterp vizavi de Jador și comunitatea din care acesta face parte. Dezamăgit de cuvintele femeii, Connect-R a făcut un apel către fanii săi.

Connect-R, atac dur la mama lui Culiță Sterp

Mama lui Culiță Sterp a fost acuzată de rasism, după ce a făcut anumite comentarii răutăcioase la adresa lui Jador, jignind comunitatea rromă. Artistul Connect-R nu s-a mai putut abține și a intervenit în scandalul pornit de mama Geta. Cântărețul a rămas șocat de mentalitatea femeii, spunând că nu este posibil ca asemenea lucruri să se întâmple în anul 2021.

Connect-R a distribuit, în mediul online, un clip în care mama lui Culiță Sterp vorbește urât despre persoanele de etnie rromă. Mama Geta s-a apărat spunând că a făcut acest lucru deoarece și fiul ei a fost atacat, la rândul său. Connect-R a simțit nevoia să vorbească public despre acest incident, făcând și el parte din comunitatea rromă.

„Iluzia separării în 2021! Mai mult ca niciodată. Așa ceva în 2021? Suntem în urmă cu 2000 de ani.”, a declarat Connect-R după ce a distribuit video-ul cu mama lui Culiță Sterp.

Mama lui Culiță Sterp, atac dur la adresa lui Jador și a comunității rrome

Geta, mama lui Culiță Sterp, a răbufnit în mediul online, acum câteva zile, când l-a atacat dur pe Jador, cel cu care Culiță Sterp se află într-un continuu scandal la Survivor România. Femeia a început să-i insulte pe rromi, folosind apelative jignitoare la adresa lor.

„Dumnezeu știe ce poate fi acolo. Copilul ăsta, Jador, nu are suflet rău, dar gura bate curul și cu asta am spus tot! La el…ce e în gușă e și în căpușă. Îi face pe toți albie de porci și apoi îi pare rău. L-ați înjurat pe Culiță pe TikTok, bă țiganilor! Nu vezi că România e… Dă-i dracu de țigani! Îi înjur și eu înapoi, ce aveți cu Culiță? Ciorilor, mergeți la lucru, ciorilor! De la ciori, toată țara-i pe butuci, că nimic nu lucrează ciorile”, a declarat mama Geta într-un LIVE pe Facebook.

„Jador nu e un băiat rău, dar uneori exagerează și el trebuie să recunoască asta.”, a completat sora lui Culiță Sterp în același videoclip.