Connect-R, atac dur la Alex Velea. Un nou scandal zguduie showbiz-ul, de la ce a pornit totul

de: Iulia Statie
27 02. 2021

Connect-R l-a atacat dur pe Alex Velea. Deși partenerul Antoniei a descoperit rețeta succesului cu trapanelele și a câștigat mai multă faimă, nu toți cei implicați în industria muzicală sunt de acord cu decizia artistului.

Connect-R a lansat o nouă piesă. Ce susțin fanii

Connect-R l-a atacat dur pe Alex Velea. Connect-R s-a arătat nemulțumit de stilul acesta de muzică și de faptul că fostul lui prieten nu ar scoate piese de calitate. Ba chiar, artistul a lansat și o nouă piesă, iar fanii sunt siguri că în melodie el ar vorbi chiar despre Alex Velea, deși cântărețul nu a infirmat sau confirmat până acum ipoteza.

„Hate în stare pură știi că și tu-l ai/ În spate dupa PC pisi miauna/ Acum se da pantera baghera și cred că-mi iau una/ Toate pică testu’ intestinal, fizic da și mental psihosentimental/ Vreau să văd că până mâine poți să faci senzație și cu ce ai in Stilou/ Vreau să vad că poți s-o arzi cu Raperii da și pa’ la malu’ mării când iei banii pe Show”, sunt câteva dintre versurile din noua melodie lansată de Connect-R.

Un nou scandal în România! Alex Velea și Connect-R, la cuțite

Fanii au crezut că aceștia s-ar fi împăcat, dar nu este cazul. Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri organizată pe Instagram, Connect-R a decis să fie sincer cu fanii săi și să le spună totul despre relația cu Alex Velea. Ținând cont că sunt doi artiști extrem de iubiți în România, mulți admiratori au vrut să știe dacă vor mai scoate o piesă împreună, dar răspunsul cântărețului nu a fost pe placul tuturor.

”Niciodată! Și totuși, niciodată să nu spui niciodată”, a răspuns el, citat de Spynew.ro.

Ce a declarat Alex Velea despre scandalul cu artistul Connect-R

Connect-R l-a atacat dur pe Alex Velea. Scandalul între cei doi artiști a început după ce Connect-R a decis să își spună părerea despre proiectele de care se ocupă Alex Velea. Soțul Antoniei nu a stat pe gânduri și i-a dat replica, susținând că motivul pentru care artistul este nemulțumit ar fi chiar invidia.

”Tocmai mi-a zis că sunt inspirația lui și că mă consideră cel mai bun artist al generației noastre, în afară de trapanele. A fost un compliment frumos, e tovarășul meu, îți dai seama. Dar n-am înțeles ce sens mai avea remarca cu trapanele. Mi-a zis că m-a imitat toată adolescența noastră, că a luat formula mea de scenă, doar că nu-i place partea asta cu manele. Într-un fel, cred că ar încerca și el, dar nu are echipa asta de producție, nu are garoiala asta.”, spunea Alex Velea în trecut.